Trillion Club, Mookata ja Pool Bar nyt avoinna Pattayassa: Uusi juhlakohde

Pattaya, Thaimaa-

Äskettäin pääsimme osallistumaan hiljattain kunnostetun ja kunnostetun Trillion Clubin, Mookatan ja Pool Barin avajaisiin Pattayassa, jotka sijaitsevat Soi 16:ssa vain muutaman sekunnin päässä maailmankuululta Walking Streetiltä.

Meillä oli hauskaa ja Trillion Club on varmasti suosittu paikka erityisesti allasbileissä, mikä on yksi heidän erikoisuuksistaan ​​turistien ja vieraiden isännöinnissä ja heittelyssä. Alla on joitain yksityiskohtia ja tietoja heidän eeppisistä allasjuhlistaan ​​sekä yleiset varaus- ja yhteystiedot:

Trillion Clubilla on myös säännöllisesti ja viikonloppuisin monenlaista upeaa elävää musiikkia, bändejä, DJ:itä ja esiintyjiä. He keskittyvät tarjoamaan monenlaista musiikkia, joka tyydyttää monia makuja.

Trillion Club on melko helppo löytää. Second Roadilta Marine-hotellin lähellä, Soi VC:tä vastapäätä, se sijaitsee Soi 16:n keskellä. Jos tulet Walking Streetiltä kohti Bali Hai Pier -laituria, käänny vasemmalle alas Soi 16:sta juuri ennen McDonald'sia.

Yksi upeimmista remonteista ja kunnostuksista on täydellinen mookata-alue Trillionissa erittäin edullisilla hinnoilla ja monipuolisella menulla. Tämä on varmasti hitti thai-tyylisten BBQ-ystävien keskuudessa, ja se on loistavalla paikalla sekä Walking Streetin illan alkuun että sen päätteeksi! Ja älä huoli, jos thaimaalainen BBQ ei ole sinun juttusi, Trillionilla on myös loistava valikoima tavallisia thaimaalaisia ​​ja intialaisia ​​ruokia.

Voisimme jatkaa keskustelua, mutta haluamme näyttää sinulle lisää kuvia, koska ne ovat tuhannen sanan arvoisia, ja antaa sinulle lisää Trillionin yhteystietoja alla. Trillionissa on myös loistava biljardipöytäalue niille, jotka haluavat testata taitojaan. Pysy myös kuulolla erityisestä videokierroksesta pian!

Trillionin Facebook-sivu löytyy täältä napauttamalla tai klikkaamalla!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/