Sri Racha -moottoripyöräilijä tappaa takapään avolava-auton

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sriracha -

Moottoripyörällä ajanut thaimaalainen mies ajoi Sri Rachassa U-käännöstä tehneen lava-auton perään ja menehtyi.

Kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta, joka tapahtui tiellä Nong Khamin osa-alueella Sri Rachan alueella, Chonburin maakunnassa, ilmoitettiin Sri Rachan poliisille kello 05 lauantaina 00. toukokuuta. Poliisi koordinoi Puthasamakhom-säätiön pelastustyöntekijöitä ja kiiruhti paikalle.

Onnettomuuspaikalla poliisi löysi mustan Honda PCX -moottoripyörän makaamassa keskellä tietä hajallaan olevien pyöränpalasten ympäröimänä. Sen etuosa purettiin. Poliisi löysi myös pronssisen Izuzu-avolava-auton, jonka takaosa oli rypistynyt, pysäköitynä tielle moottoripyörän läheltä.

Keskeltä katua poliisi löysi 30-vuotiaan Worachart Wangklangin, Thaimaan kansalaisen koillisosasta Khon Kaenin maakunnasta, ruumiin. Hän oli vielä elossa, mutta oli saanut vakavia vammoja, joten pelastajat veivät hänet välittömästi lähimpään sairaalaan. Uhri kuitenkin kuoli vammoihinsa myöhemmin sairaalassa.

Sri Rachan poliisi kuulusteli lava-auton kuljettajaa, Somchat Ruemsria, 35, onnettomuudesta. Mies väitti olevansa menossa U-käännökseen keskellä tietä tankkattuaan polttoainesäiliönsä, kun vainaja törmäsi yhtäkkiä hänen perään. Herra Somchat, väitteidensä mukaan, otti välittömästi yhteyttä poliisiin.

Sri Rachan poliisi tutkii tapahtumapaikan CCTV-kameroita vahvistaakseen osallisen kuljettajan lausunnon.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.