Asunnoton loukkasi Pattayan moottoripyörän taksin kuljettajan silmäkuopan ritsalla

Pattaya -

Terävä ammunta koditon varustettu ritsa särki moottoripyörätaksin kuljettajan kulmakarvan Pattayassa viime yönä ja hänet pidätettiin.

"Win"-moottoripyörätaksin kuljettaja, 55-vuotias Nataphol Namman kertoi The Pattaya Newsille, että ritsalla aseistettu koditon mies hyökkäsi hänen kimppuunsa eilen 20. toukokuuta.

Nataphol kertoi odottavansa matkustajia moottoripyörätaksisuojassa nyt suljetun Drinking Street Barin edessä Pattaya Second Roadilla noin kello 11. Odottaessaan epäilty ampui ritsastaan ​​kaksi metallipalaa häntä ilman ilmeisiä syitä. Ensimmäinen laukaus osui turvakodin kattoon ja toinen suoraan Natapholiin jalkaan, hän sanoi.

Sitten herra Nataphol ja hänen työtoverinsa yrittivät itse saada kiinni hyökkääjän, epäsiistyneen miehen, jonka uskottiin olevan koditon, mutta mies kosti ampumalla toisen laukauksen herra Natapholia kohti, tällä kertaa iskeen häntä oikeaan silmäkuopan ja aiheuttaen hänelle verenvuotoa.

Lopulta uhri ja hänen ryhmänsä luopuivat kodittoman miehen jahtaamisesta ja päättivät kutsua apua Pattayan poliisilta. Poliisit saapuivat nopeasti paikalle ja pidättivät kodittoman henkilön, jolla ei ollut henkilöllisyystodistusta ja joka ei ollut yhteistyöhaluinen, ja veivät hänet poliisiasemalle ryhtymään oikeustoimiin.

Mr. Nataphol kommentoi, että hän halusi nähdä Pattayan viranomaisten ryhtyvän todellisiin toimiin kaupungin kodittomia vastaan. Ne olivat vaarallisia asukkaille ja turisteille, Win-kuljettaja sanoi.

Viime kuussa 29. huhtikuuta koditon mies heitti suuren raajan a hieroja Pattayassa ja mursi päänsä. Epäilty oli yksi lukuisista kodittomista, jotka vaelsivat kaduilla ja miehittivät hylättyjä rakennuksia Pattayassa.

Samaan aikaan Pattayan viranomaiset allekirjoittivat äskettäin yhteisymmärryspöytäkirjan (MOU) kehittääkseen a kodittomien ja kerjäläisten hyvinvointijärjestelmä toukokuun 18. päivänä. Muutosta tutkitaan parhaillaan maakunnan kodittomien tarkan määrän määrittämiseksi.

Tutkimuksen tuloksista laaditaan suunnitelmia ja aloitteita, joilla pyritään parantamaan asunnottomien elämänlaatua tulevaisuudessa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.