Chuwit pudottaa Bombshellin Bangkokin kannabiskauppaan, joka toimii lähellä lukiota

Bangkok -

Kannabiksen vastustaja Chuwit Kamolvisit hyökkää kannabiskauppaan, joka toimii lähellä naisten lukiota Bangkokissa.

Kauppa sijaitsi vastakkaisella puolella Saint Joseph Convent Schoolia, naiskoulua, jossa on 5,000 oppilasta. Chuwit sanoi, että hän meni tarkastamaan kauppaa 18. toukokuuta vanhempien valituksen johdosta sen koulun läheisyydestä.

Anonyymit huolestuneet kansalaiset olivat huolissaan siitä, että kannabiskaupan läsnäolo saattaa altistaa lapset kannabikselle ja sen vaikutukselle, Chuwit sanoi. Hän syytti tapahtumasta kansanterveysministeriötä siitä, ettei sillä kerrottu tehokkaita toimenpiteitä tällaisten tapahtumien estämiseksi.

Kampanjaaja jatkoi, että vaikka tiloissa oli nyt kyltti, jonka mukaan kannabista ei myydä alle 20-vuotiaille, hän ei nähnyt sitä toissapäivänä vieraillessaan siellä.

Kaikenlaisia ​​kannabistuotteita myyvä kauppa ei myöskään myynyt niitä Chuwitin mukaan lääkinnälliseen käyttöön, vaan pikemminkin virkistyskäyttöön, koska vanhemmat olivat valittaneet hänelle, että he tunsivat kannabista polttavan haistavan kävellessään tilojen ohi. Chuwit sanoi, että lääketieteellinen kyltti ja teksti olivat vain peite, eivät vakava lääketieteellinen organisaatio.

Chuwit mainitsi myös, että hän antaisi kansanterveysministeriölle 7 päivän määräajan mainitun liikkeen sulkemiseen, jos mahdollista.

Jos edistystä ei tapahdu, hän uhkasi johtavansa ryhmän vanhempia "ryntäämään" kansanterveysministeriön toimistoon saadakseen heidän huolensa kuuluviin ääneen ja selkeästi.

Liikkeen omistajat eivät vastanneet välittömästi Chuwitille tai lehdistölle.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.