Pattayalainen nainen loukkaantui törmäys- ja juoksuonnettomuudessa

Pattaya -

Pattayalainen thaimaalainen nainen valitti Pattaya Newsille ylellisessä autossa tapahtuneesta törmäyksestä.

Uhri, hieroja Saeng Thongchuea, 35, raportoi The Pattaya Newsille tänään, 21. toukokuuta, että hän oli törmännyt valkoiseen Aston Martin -sedaniin hänen ajaessaan moottoripyöräänsä Pattayasta Sattahipin alueelle johtavalla tiellä.

Onnettomuus tapahtui Pornprapanimit-tiellä Mit Kamolin risteykseen 18. toukokuuta. Rouva Saeng törmäsi sedanin ja kaatui tielle, mikä raapsi pahoin hänen kämmentään ja kasvojaan.

Hänen mukaansa sedanin kuljettaja kiihtyi välittömästi pois törmäyksen jälkeen. Rouva Saeng ei saanut kiinni sedanin rekisterinumeroa, vaikka hän kertoi, että se oli ylellinen Aston Martin sedan, jossa oli valkoinen väri. Hän oli jo tehnyt ilmoituksen Nongpruen poliisiasemalle.

Poliisi etsii epäiltyä CCTV-tallenteiden avulla.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.