Jakraphan voitti toisen tittelin ennätyksellisillä 2 pisteellä Thaimaan Mixed Stableford Challengessa

Jakraphan Premsirigorn nosti uransa toisen tittelinsä ennätysten 50 pisteen jälkeen voittaakseen filippiiniläisen Justin Raphael Quibanin 3.45 miljoonan Bt73 miljoonan Bt Thailand Mixed Stableford Challengen viimeisen kierroksen jälkeen par-2000 St. Andrews XNUMX:ssa Rayongissa perjantaina.

Valtavalla 14 pisteen johdolla viimeiselle kierrokselle thai-hongkongilainen pelaaja, vaikka ampui vain kaksi birdietä yhdellä bogeylla, säilytti johtonsa mukavasti loppuun asti. Hän lisäsi finaalissa kolme pistettä 50 pisteensä tulokseen.

Jakraphanin erinomainen suoritus ei ainoastaan ​​turvannut hänen voittoaan, vaan myös teki uuden ennätyksen Thailand Mixed Stableford -kilpailussa. Tämä saavutus ylitti yhdysvaltalaisen Sihwan Kimin aiemman ennätyksen, joka voitti Asian Mixed Stableford Challengen tuloksella 49 edellisen vuoden huhtikuussa.

”Se oli haastava kierros minulle, kun kamppailin maalinteossa. Turnauksen johtamisen paine vaikutti sijoitukseeni, Jakraphan kertoi. Hän aloitti kierroksen leikkaamalla ensimmäiset kuusi reikää, mutta seitsemännellä reiällä hän lopulta onnistui murtamaan jään ja ansaitsemaan kaksi ensimmäistä pistettä.

"Dragonilla (Atiruj Winaicharoenchai) oli poikkeuksellinen suorituskyky yhdeksännessä. En voi kiistää, että tunsin oloni stressaantuneeksi tuon vaiheen aikana. Joten yritin pysyä nykyhetkessä, osuen yksi laukaus kerrallaan enkä ajatellut kauas", hän lisäsi.

– Vasta 16. reiässä tajusin olevani johtoasemassa. En tarkistanut tulostaulukkoa itse, mutta caddyni ilmoitti minulle asemastani”, Jakraphan paljasti. Tämä voitto päätti hänelle pitkän tittelin kuivuuden sen jälkeen, kun hän voitti ensimmäisen mestaruutensa All Thailand Golf Tourilla Khon Kaenissa vuonna 2017.

"Olen uskomattoman häkeltynyt voittaessani vihdoin turnauksen jälleen. Tämä voitto on lisännyt minulle merkittävästi itseluottamusta loppukauden ajaksi, ja olen päättänyt voittaa lisää. Se on suunnitelmani jatkoa varten”, lisäsi Jakraphan, joka osallistuu tulevalla All Thailand Golf Tourilla Phuketissa ensi viikolla.

Quiban, ainoa ulkomaalainen 10 parhaan joukossa, teki 8 pistettä viidestä birdiestä kahta bogeyä vastaan ​​ja sijoittui yhdeksän pistettä jäljessä 41:llä. 

Yksinäisenä pisteen jäljessä oli nuori ase Atiruj, joka voitti Thailand Mixed Stableford Challengen Thana City Golf Clubilla viime elokuussa. Hän keräsi finaalissa vaikuttavat 12 pistettä, jolloin kokonaispistemääräksi tuli 40.

”On todella vaikea kuroa eroa johtajaan, kun marginaali on niin leveä. Loput kilpailijat ja minä kilpailimme käytännössä toisesta sijasta. On valitettavaa, että päädyin kolmannelle sijalle”, sanoi 23-vuotias golfaaja Chonburista.

Tuleva Thailand Mixed -sarja järjestetään Gassan Khuntan Golf and Resortissa Lamphunissa. Sarjan kolmas painos käynnistyy Thailand Mixed Cupilla, 72-tahtipelitapahtumalla, joka järjestetään 15.–18. kesäkuuta. Sen jälkeen Thailand Mixed Stableford Challenge järjestetään samassa paikassa 21. kesäkuuta alkaen. kesäkuun 24 päivään.

Huipputeknologiaa hyödyntävä sisäharjoittelukeskus TrustGolf on johtanut Thailand Mixedin järjestämistä kolmena peräkkäisenä vuotena tarjoten alustan mies- ja naispelaajille hiomaan taitojaan. Kiertuetta tukevat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fun, Thaimaan matkailuviranomainen, Rayongin matkailuviranomainen, Bangkok Bank, B. Grimm Company, Bond Holdings, AIS Airplay, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, Balance Golf Nutrition, Leborn, LMV, Udommpanich, St. Andrews 2000 ja Barcelona Valley

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/