Eteläkorealainen turisti pidätettiin Bangkokissa Crystal Meth:n kanssa

KUVA: Naewna

Bangkok -

Bangkokin poliisi teki yhteistyötä Etelä-Korean lainvalvontaviranomaisten kanssa korealaisen miehen pidättämiseksi, koska hän oli salakuljettanut kristallimettomaattia Thaimaasta kotimaahansa.

Toukokuun 19. päivänä huumeiden vastaiset poliisit Bangkokissa tavoittivat ulkomaisen huumeepäillyn, Etelä-Korean kansalaisen Cheon Yoon Baen, jota epäillään kristallimetamfetamiinin salakuljetuksesta Thaimaasta Etelä-Koreaan vuosina 2021–2022.

Mr. Cheon pidätettiin asunnossaan osoitteessa Soi Sukhumvit 21 Klongtoey Nuan osa-alueella Wattanan alueella Bangkokissa. Poliisi löysi hänen hallustaan ​​0.5 grammaa jäätä (kristallimetalli).

Huumausainevalvontalautakunnan (ONCB) pääsihteerin Wichai Chaimongkolin mukaan pidätys johtui ONCB:n ja Korean kansallisen poliisin (KNP) koordinoiduista ponnisteluista.

KNP ilmoitti Thaimaan poliisille, että Cheon oli salakuljettanut laittomia huumeita Etelä-Koreaan vuodesta 2021 lähtien ja että hän asui Thaimaassa.

Kuulustettaessa häntä Cheonin kerrotaan tunnustaneen syytökset. Hän väitti saaneensa huumeet thaimaalaiselta naiselta, jonka hän tapasi sosiaalisessa mediassa jokin aika sitten. Naisen kerrotaan antaneen hänelle gramman jäätä henkilökohtaiseen kulutukseen yhtä ostosta kohden. Sitten hänestä tuli hänen jälleenmyyjänsä ja hän alkoi hiipiä huumeita omaan maahansa. Poliisin mukaan hän kuitenkin kielsi kertoneensa mitään yksityiskohtia nimettömästä naisesta.

Epäilty sai huumausainerikoksen, ja hän on tällä hetkellä pidätettynä Lumpineen poliisiasemalla. Poliisi syytti häntä myös oleskeluajan ylittämisestä saatuaan tietää, että hän oli ylittänyt viisuminsa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.