Pattayan viranomaiset allekirjoittivat MOU:n kodittomien ja kerjäläisten hyvinvointijärjestelmän kehittämiseksi

KUVA: Pattayan turistipoliisi

Pattaya -

Pattayan viranomaiset allekirjoittivat yhteisymmärryspöytäkirjan (MOU) kodittomien ja kerjäläisten hyvinvointijärjestelmän kehittämiseksi.

Pattayan viranomaisten mukaan vuonna 2019 tehty tutkimus paljasti, että Thaimaassa oli 2,721 19 koditonta henkilöä eri puolilla maailmaa. COVID-3,500-pandemian vuoksi määrä on kuitenkin kasvanut merkittävästi, noin 4,000 XNUMX–XNUMX XNUMX ihmiseen.

Vastatakseen tähän nousuun Pattayan viranomaiset ovat tehneet yhteistyötä Laem Chabangin kunnan viranomaisten kanssa ja allekirjoittaneet yhteisymmärryspöytäkirjan (MOU) 18. toukokuuta. Tämän yhteistyön tavoitteena on kehittää tehokas hyvinvointiohjelma, joka tukee kodittomia ja kerjäläisiä.

Ohjelman keskeisinä tavoitteina on varmistaa näiden henkilöiden pääsy terveydenhuoltoon, parantaa heidän sosiaalista ihmisarvoaan ja edistää positiivista yhteiskunnallista asennetta heihin.

Seuraavana vaiheena tehdään tutkimuksia Chonburin tarkan kodittoman väestön määrittämiseksi. Tämän tutkimuksen tuloksia käytetään luomaan suunnitelmia ja aloitteita, joilla pyritään parantamaan heidän elämänlaatuaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.