Jakraphan ottaa komennon johdon Thaimaan Mixed Stableford Challengessa

Iso-isku Jakraphan Premsirigorn tuotti merkittävän kierroksen 3.45 miljoonan Bt Thailand Mixed Stableford Challenge -tapahtumassa, synnytti yhdeksän birdietä ja sai 8 pisteen etumatkan Newport Laparojkitiin par-73 St. Andrews 2000 -turnauksessa Rayongissa keskiviikkona.

Helmikuun Thailand Mixed Q-Schoolin voittaja tallensi vaikuttavasti neljä birdietä yhdeksän takapuolelle ja lisäsi vielä viisi etuosaan, ansaitseen yhteensä 18 pistettä ja sijoittuen 31:een kohti viikonloppukierroksia par-73-radalla.

 ”Pelasin poikkeuksellisen hyvin ampumalla yhdeksän birdietä ilman bogeyä. Kaikki oli täydellistä", sanoi Hongkogin perintöä omaava thaimaalainen. 

”Puppaukseni oli uskomaton. Sijoitin laukaukseni strategisesti viheriöille ja annoin itselleni lukuisia maalintekomahdollisuuksia. Pystyin lyömään 17 vihreää säätelyssä. Erityisen mieleenpainuva hetki oli, kun tein merkittävän 14 jaardin putin kolmanteen reikään, mikä sai minut todella uraan", lisäsi Jakrapha, joka kärsi alaselkävamman pelatessaan Thailand Mixed Cupia (stroke-play -muotoa) tässä ottelussa. paikka viime viikolla

”Olin hieman huolissani ja minun piti lähestyä viime viikon peliä varoen. Olen kuitenkin iloinen voidessani todeta, että asiat paranevat terapian ja venyttelyn sisällyttämisen jälkeen rutiineihini”, lisäsi Jakraphan, jonka merkittävä voitto tuli All Thailand Golf Tourilla Khon Kaenissa vuonna 2017.

Viikonloppukierrosten suunnitelmastaan ​​hän sanoi: "Keskityn pelini toteuttamiseen ilman, että välitän tuloksesta tai voitosta. Olen oppinut viime viikon virheistä, enkä pelaa liian aggressiivisesti. Päätavoitteeni tällä viikolla on minimoida möykkien määrä ja ylläpitää johdonmukaisuutta.

Newport Laparojkit, jolla on 8 birdietä ja 4 bogeyä, keräsi 12 pistettä toisella kierroksella, nostaen hänen kokonaispisteensä 23:een ja sijoittui 8 pistettä nykyisestä johtajasta.

”Tein paljon birdietä, mutta minulla oli myös bogeyja. Siitä huolimatta olen iloinen, että olen saavuttanut alle parin joka päivä”, sanoi 25-vuotias golfaaja, joka valmistui San Diego State Universitystä ennen paluutaan Thaimaahan COVID-19-kauden aikana vuonna 2020.

Puhuessaan pelisuunnitelmastaan ​​hän sanoi: "Aion laittaa itseni hyvään asemaan ja harrastaa birdietä. Palloa ei välttämättä tarvitse lyödä kovin pitkälle. Tärkeintä on löytää väylät ja lyödä sitten upeita lähestymislaukauksia luodaksesi birdie-mahdollisuuksia. 

”Aina ei ole välttämätöntä hyökätä keilan asentoja vastaan. En halua asettaa itselleni liikaa paineita korkeilla odotuksilla. Toivon vain, että pääsen pelaamaan parasta mahdollista golfia”, lisäsi Newport-syntyinen, jolla on yksi titteli vyön alla voitettuaan Thaimaan PGA Tourin Chiang Maissa viime vuonna. Hänen paras sijoituksensa Thailand Mixedissä oli viime viikolla viides täällä St. Andrews 200:ssa.

Vain yhden pisteen jäljessä oli filippiiniläinen Tawan Phongphunin ja Justin Raphael Quibanin kaksikko. Tawan teki 5 pistettä, kun taas Justin teki 18 pistettä, mikä vaikutti heidän henkilökohtaiseen kokonaistulokseensa 22 pistettä.

Samaan aikaan ensimmäisen kierroksen johtaja Chonjarern Baramithanaseth ansaitsi vain kaksi pistettä, mikä nosti hänen kokonaispisteensä 20:een, kun hän saapuu kolmannelle kierrokselle.

Toisin kuin viime viikon lyöntipelitapahtumassa, Stableford-muoto antaa pelaajille pisteitä kullakin reiällä tehtyjen lyöntien lukumäärän perusteella. Tässä järjestelmässä pelaajat ansaitsevat pisteitä birdieistä (2 per birdie) ja eagles (5 per kotka), kun taas bogeys (-1 per bogey) ja double bogeys (-3 per double bogey tai enemmän) vähentävät pisteitä kokonaistuloksistaan. Pelaaja, jolla on korkeimmat pisteet nelipäiväisessä turnauksessa, lähtee tittelinsä.

Turnauksen suoraa lähetystä voi katsoa TrustGolfin Facebook-fanisivulla ja TrustGolfin Youtube-kanavalla klo 9 alkaen.

Huipputeknologiaa hyödyntävä sisäharjoittelukeskus TrustGolf on johtanut Thailand Mixedin järjestämistä kolmena peräkkäisenä vuotena tarjoten alustan mies- ja naispelaajille hiomaan taitojaan. Kiertuetta tukevat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fun, Thaimaan matkailuviranomainen, Rayongin matkailuviranomainen, Bangkok Bank, B. Grimm Company, Bond Holdings, AIS Airplay, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, Balance Golf Nutrition, Leborn, LMV, Udommpanich, St. Andrews 2000 ja Barcelona Valley.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/