Juhli kuin miljardööri Jannaat-yökerhossa Pattayassa

Pattaya, Thaimaa-

On miljardöörien viikko Jannaat Nightclubissa Pattayalla. Kun vaalit ovat ohi, Jannaatilla on joka päivä juhlaa ja on aika juhlia kuin miljardööri!

Jannaat tuntee monia ystäviä, niin uusia kuin vanhojakin, ovat kaupungissa toukokuun aikana ja ovat valmiita tekemään muistoja, jotka kestävät eliniän. Yksinkertaisesti sanottuna, ei ole parempaa vaihtoehtoa kuin Jannaat niille, jotka haluavat juhlia koko yön Pattayan sydämessä.

Pattayan maailmankuulun yöelämän kaupunginosan Walking Streetin sydämessä sijaitseva Jannaat toivottaa kaikki tervetulleiksi ja soittaa monipuolista musiikkia eri puolilta maailmaa. Upeilla esityksillä, kuten vatsatanssilla ja maailmanluokan DJ:llä iltaisin, löydät varmasti tyyliisi sopivan.

Maailmankuulun Walking Streetin keskellä Thaimaan Pattayalla sijaitseva Jannaat Nightclub on valmis juhlimaan koko toukokuun ajan vieraileville! Jannaat on maailmanluokan yökerho, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi juhlimaan ja tekemään loppuelämän kestäviä muistoja. Pääsy on ILMAISTA!

Avoinna joka ilta myöhään, voit myös varata pöytäsi varmistaaksesi parhaan sijainnin soittamalla +917893806821 tai laittamalla heille viestiä Facebookissa napsauttamalla tai napauttamalla tästä.

Heillä on myös erinomainen Instagram pysyäkseen ajan tasalla kaikista tapahtumista johon voit käydä täällä.

Tiesitkö, että he järjestävät myös säännöllisesti uima-allas- ja jahtijuhlia? Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa ja nähdään pian Jannaatilla illalla, jota et koskaan unohda!

Katsotaanpa viimeaikaisia ​​kuvia ja nähdään pian Jannaatilla!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/