Rattanon Storms Ahead ja Back-to-Back 68s johtaa Thaimaan Mixed Cupin

Entinen Thailand Openin voittaja Rattanon Wannasrichan korttisi toisen peräkkäisen tuloksensa 68:lla ja otti kaksitahtisen johtoon 3.45 miljoonan Bt Thailand Mixed Cupin toisen kierroksen jälkeen, jonka TrustGolf esitteli par-73 St. Andrews 2000 -turnauksessa Rayongissa lauantaina.

27-vuotias pelaaja ampui kahdeksan birdietä kaksinkertaista bogeyä vastaan ​​17. reiällä ja bogeya vastaan ​​nro 11 täydentääkseen 36 reikää 10 alle par-136:lla, kaksi Chonjarern Baramithanasethin, Tawan Phongphunin ja Aunchisa Utaman edessä. 

Sateen viivästymisen jälkeen, jonka vuoksi vain puolet kentästä sai kierroksensa perjantaina, Rattanon ja muut pelaajat vuorottelivat 24 tuntia myöhemmin. 

Rattanonilla oli vuoristoratakierros, jossa oli kolme suoraa birdietä numeroiden 12 ja 14 välillä, jotka nousivat 11:stä alle ennen kuin tuplasivat numerolla 17, mutta päätyivät birdieyn numerolla 18.

"Vaikka tein joitain virheitä ja olisin voinut ampua pienemmän pistemäärän, saavutin silti tavoitteeni osumalla 68:aan. Löin ainakin enemmän hyviä laukauksia kuin huonoja", sanoi Chanthaburi-syntyinen, jonka voitto 2017 Thailand Openissa. Asian Tour -tapahtuma, on edelleen hänen suurin voittonsa tähän mennessä.

Sen jälkeen kun Rattanon voitti Thaimaan PGA Tourin vuonna 2020, hän ei ole vielä nostanut pokaalia uudelleen. Hänen äskettäin paras yritys oli toiseksi sijoittuminen vuoden 2022 Singapore Internationalissa, jossa hän hävisi pudotuspelin eteläkorealaiselle nousevalle tähdelle Tom Kimille.

"Haluan aina voittaa jokaisen turnauksen, johon osallistun. Mutta en halua asettaa suuria toiveita itselleni, koska se asettaa minut paineen alle ja estää minua pelaamasta omalla tasollani. Minun täytyy pitää kiinni pelisuunnitelmasta osumalla väylille ja tähdätä oikeisiin paikkoihin viheriöillä", sanoi Rattanon, joka voitti kolme kertaa All Thailand Golf Tourin.

Chonjarern, 22-vuotias Nakhon Sawanista, ampui matalan kierroksen 65:llä, synnyttäen neljä birdietä etuyhdeksännässä ja neljä muuta turnauksen jälkeen ilman bogeyä. Hän istui kaksi laukausta takaperin 8 alle par-138 Tawanin rinnalla, joka korttisi 70. Aunchisa oli jo suorittanut kierroksensa perjantaina.

Phannarai Meesom-us jäi yhden laukauksen jälkeen viidenneksi. Hän ampui seitsemän birdietä ja yhden eaglen sijalla 13 kahta bogeyä vastaan ​​sijalla 5 ja 17 toisella kierroksella 66 ja yhteensä 139. Ensimmäisen kierroksen johtaja Kamalas Namuangruk karstoitti tasainen par 73 yhteensä 140, neljä laukausta pois vauhdista.

Aikataulussa viivästyneiden sääolosuhteiden vuoksi järjestäjät ovat päättäneet rajoittaa Thailand Mixed Cupin kolmikierroksiseksi, yhteensä 54 reikää. 

Viimeisen kierroksen lähetys on nähtävissä suorana TrustGolfin Facebook-fanisivulla ja YouTube-kanavalla klo 9 alkaen.

Huipputeknologiaa hyödyntävä sisäharjoittelukeskus TrustGolf on johtanut Thailand Mixedin järjestämistä kolmena peräkkäisenä vuotena tarjoten alustan mies- ja naispelaajille hiomaan taitojaan. Kiertuetta tukevat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fun, Thaimaan matkailuviranomainen, Rayongin matkailuviranomainen, Bangkok Bank, B. Grimm Company, Bond Holdings, AIS Airplay, Bridgestone Golf, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, Balance Golf Nutrition, Leborn, LMV, Udommpanich, St. Andrews 2000 ja Barcelona Valley. 

………………………………………………………….

 

Tietoja TrustGolfista

 

 TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus, on tukenut kansainvälisiä golfturnauksia, mukaan lukien "TrustGolf Women Scottish Open", joka on yhdessä hyväksytty tapahtuma Ladies European Tourin ja LPGA Tourin välillä vuosina 2021-2025. Tapahtuma herätti merkittävää kiinnostusta johtavilta golfaajilta maailmanlaajuisesti ja auttoi edistämään positiivista imagoa Thaimaasta. Lisäksi TrustGolf tarjosi thaimaalaisille naispelaajille mahdollisuuden kilpailla tässä arvostetussa eurooppalaisessa tapahtumassa.

Vuonna 2023 TrustGolf isännöi viittä Thailand Mixed -sarjaa ja tarjoaa yhteensä 17 miljoonan Bt palkintorahat. Lisäksi TrustGolf Tour järjestää TrustGolf Asian Mixed -tapahtumat, jotka kolmesti hyväksyvät Asian Tour, Ladies European Tour ja TrustGolf Tour, ja joiden palkintorahat ovat yhteensä US$1.5 miljoonaa. TrustGolf Link Series toimii myös Access-sarjana Ladies European Tourille ja sisältää TrustGolf Women Scottish Openin, jonka palkintoraha on 2 miljoonaa dollaria.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/