Bangkokin poliisi takavarikoi miljoona bahtia seksileluja

Bangkok -

Bangkokin poliisi otti kiinni kolme väitettyä seksilelumyyjää ja takavarikoi heiltä seksileluja miljoonan bahtin arvosta viime perjantaina 12. toukokuuta.

Kolme epäiltyä, jotka tunnistettiin vain herra Tanayong, 29, neiti Kanree, 27, ja neiti Ilda, 32, pidätettiin perjantaina heidän asunnostaan ​​Foresta Villagessa Bangkokin Nong Chokin alueella. Poliisi salasi heidän sukunimensä oikeudenkäynnin ajaksi.

Poliisin raporttien mukaan poliisi takavarikoi epäiltyjen asunnosta 1,066 1 kappaletta erityyppisiä seksileluja, joiden arvo on yli miljoona bahtia. Pidätetyn väitettiin pitävän verkkoseksilelukauppaa ja myyneen säädyttömiä esineitä eri agenttien kautta ilmoittamattomien verkkoalustojen kautta. Vastineeksi agentit saisivat 50 %:n palkkion myynnistään.

Pattaya News toteaa, että seksilelut ovat edelleen laittomia Thaimaassa, vaikka jotkut poliittiset puolueet ovat keskustelleet niiden laillistamisesta kuten täällä.

Poliisin mukaan suurin osa seksileluista oli salakuljetettu Kiinasta. Rouva Kanree oli kuulemma vastuussa tuotteiden tilaamisesta, kun taas rouva Ilda vastasi heidän Facebook-sivunsa hallinnasta, poliisi kertoi.

Heitä kaikkia kolmea syytetään rikoslain rikkomisesta, joka liittyy "laittomien aineiden tai tavaroiden kauppaan sekä auttamiseen laittomien aineiden salaamiseen ja levittämiseen". Bangkokin poliisin mukaan heitä syytetään myös tullilain ja kuluttajansuojalain nojalla.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.