Terminaali 21 Pattaya esittelee uuden sähköisen kartingradan

Pattaya -

Terminal 21 Pattaya -ostoskeskus kutsuu kaikki kokeilemaan sen uusinta lisäystä hauskojen aktiviteettien listalle – E-karttingrataa – joka varmasti antaa sinulle tai lapsillesi parasta vroom vroom seikkailu, jonka tulet koskaan kokemaan.

E Go-Kart Track on ulkoilurata, joka tarjoaa turvallisen ja jännittävän tavan nauttia klassisen karting-kilpailun jännityksestä. Huippuluokan sähköautoilla varustettu rata tarjoaa turvallisen ja ympäristöystävällisen tavan kilpailla ystäviä ja perheenjäseniä vastaan ​​tai katsella lapsiasi tutkimassa elämänsä korkeimman oktaaniluvun seikkailua turvallisimmassa ympäristössä.

Terminal 21 Pattayan Mini Runwaylla sijaitseva rata pyrkii tarjoamaan vertaansa vailla olevan kokemuksen erikoisradalla, joka on suunniteltu haastavilla käännöksillä ja kaarteilla, jotka varmasti testaavat ajotaitosi. Kuuma sää? Älä huolestu, sillä kisaa koristaa riittävästi varjoa ympäröiviltä kookospuilta, jotka myös lisäävät trooppista tunnelmaa.

Voi olla 3 ihmisen kuva, skootteri, segway ja teksti

Voi olla 1 henkilön kuva, segway ja teksti

Jännittävä E Go-Kart Track tarjoaa kaiken yllä olevan hauskanpidon erittäin erikoishinnoin juuri nyt vain 300 bahtiin lasten max speed -lipuille (normaalisti 350 bahtia) ja 350 bahtiin tavallisille maksiminopeuslipuille (normaalisti 400 bahtia). Avoinna joka päivä klo 11.00–10.00, voit kilpailla ja lyödä niitä teräviä käänteitä, käännöksiä tai upotuksia, mitä haluat kahdeksan minuutin ajan per kierros.

Terminal 21 Pattaya -ostoskeskus tarjoaa E-Gokart-radan lisäksi myös muita nähtävyyksiä - elokuvateatterin, kahviloita ja pelihallin. Vierailijat voivat myös tehdä ostoksia erilaisissa myymälöissä ja ruokailla useissa ravintoloissa.

Voi olla kuva helikopterista ja tiestä

Voi olla 3 ihmisen kuva, skootteri, segway ja teksti

Joten, etsitpä sitten jännittävää kokemusta ystävien kanssa tai hauskaa perhepäivää, Terminal 21 Pattayan ostoskeskuksen E-Gokart Track on täydellinen kohde. Tule kokemaan jännitystä itse ja luomaan muistoja, jotka kestävät koko elämän!

Huomautus: Lasten tulee olla vähintään 110 cm pituisia voidakseen osallistua kilpailuun.

Voi olla 2 henkilön kuva ja teksti
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.