Maailman paras ranta Kradanin saarella suljetaan neljäksi kuukaudeksi

Trang -

Trangissa sijaitseva Kradan-saari, jolla on suositun matkailusivuston äänestyksellä maailman paras ranta, suljetaan väliaikaisesti ensi kuussa vuosittaisen ympäristön ennallistamisen vuoksi.

Hat Chao Main kansallispuisto Trangissa ilmoitti sulkemisesta aiemmin tässä kuussa. Vuotuinen merimatkailun väliaikainen sulkeminen on neljä kuukautta 1. kesäkuuta alkaenst syyskuuhun 30th, 2023. Neljä kansallispuistoalueen saarta, jotka ovat Mook Island, Kradan Island, Waen Island ja Chuek Island, suljetaan väliaikaisesti.

Nämä saaret avataan uudelleen 1. lokakuutast, 2023. Sulkeminen tapahtuu ympäristön ennallistamisen vuoksi ja lounaisen monsuunikauden vuoksi, joka ei sovellu merimatkailuun.

Kansallispuiston johtaja Parit Narasaritkun kutsuu sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaisia ​​turisteja käymään Kradanin saarella ennen sulkemista. Saarella on maailman paras ranta, joka on listattu maan 100 parhaan rannan listalle. worldbeachguide.com verkkosivusto. Saaren vedenalaiset alueet ovat myös kuuluisia sukeltamisesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Phuket Express, jonka omistaa emoyhtiömme TPN Media.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/