Iäkäs nainen pelastettiin tulipalosta Pattayassa

Pattaya -

75-vuotias nainen pelastettiin eilen illalla Pattayassa 11. toukokuuta tuntemattomista syistä liekkeihin syttyneestä rakennuksesta. Tapaus sattui Soi Bongkot 4:ssä, eikä kukaan loukkaantunut.

Pattayan palokunta sai kello 8 ilmoituksen tulipalosta TG Battery Shopissa osoitteessa Soi Bongkot 4 Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella. He ryntäsivät paikalle Sawang Boriboon -pelastajien kanssa.

3-kerroksisesta rakennuksesta löytyi palo. Pelastajat kertoivat Pattaya Newsille, että rakennuksen sisällä nähtiin liekkejä ja runsaasti savua.

Vanhempi nainen, rouva Somrong Prachumchuen, 75, jäi loukkuun toisen kerroksen huoneeseensa raivoavan tulen ja paksun savun keskellä. Palomiehet ja pelastajat joutuivat pelastamaan hänet tikkaiden avulla ja saattamaan hänet alas turvallisesti. Nainen ei loukkaantunut palokunnan mukaan.

Sammutusyksikkö käytti sitten viittä vesiautoa hillitsemään liekkejä ja estämään niiden leviämisen läheisiin rakennuksiin. 5 minuutin kuluttua tulipalo saatiin sammutettua. Viranomaiset käyttivät sitten savunpoistoa rakennuksen puhdistamiseen savusumusta.

Pattaya News haastatteli TG Battery Shopin omistajaa, Mr. Chaiyot Prachumchuenia, 50. Hän sanoi, että rouva Somrong on hänen äitinsä, ja hän oli sisällä rakennuksessa hänen taloudenhoitajansa kanssa, kun tuli syttyi. Kotiäiti pakeni, kun taas hänen äitinsä jäi loukkuun rakennukseen. Onneksi hän ei loukkaantunut, Mr. Chaiyot sanoi.

Pattayan poliisi meni tutkimaan tapahtumapaikkaa ja havaitsi, että liekit olivat vahingoittaneet suurinta osaa Mr. Chaiyotin tuotteista. Arvioidut vahingot olivat noin 1-2 miljoonaa bahtia.

Tulipalon syytä tutkitaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.