Lehdistötiedote: Sunshine Hotels & Resorts Annual Scholarship 2023

Sunshine Hotels & Resortsin vuotuinen stipendi 2023

6. toukokuuta Sunshine Hotels & Resorts isännöi vuotuista stipendi-seremoniaa ja lounasta Sunshine Garden Resortissa.

Presidenttimme herra Sant Supornsahasrungsi ja johdon edustaja olivat paikalla jakamassa henkilökohtaisesti 54 stipendiä arvoltaan 152,400 XNUMX bahtia hotellihenkilökunnan lapsille. Olemme ylpeitä henkilöstömme kovasta työstä ja omistautumisesta, jotka ovat tehneet tämän mahdolliseksi.
Tämä on tapamme juhlia koulutusta ja panostaa henkilöstömme perheiden tulevaisuuteen. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota tämän mahdollisuuden tukea henkilöstömme lasten kehitystä heidän opiskellessaan korkeakoulua.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/