Kiinteistöt: Huoneisto myytävänä erinomaisella paikalla osoitteessa View Talay 6 Keski-Pattayalla

Tämä kiinteistö on MYYTY, ja se julkaistaan ​​vain historiallisiin tarkoituksiin. Ei enempää tiedusteluja, kiitos.

12th kerros

Studio-huone

Koko 48 neliötä

4.28 M bahtia

Studiohuone tunnetussa ja halutussa View Talay 6 -kompleksissa. Siinä on osittainen merinäköalaparveke, ja sijainti on erinomainen, kun se on lähellä Central Festival Mallia maailmanluokan ostos-, ruokailu- ja viihdemahdollisuuksineen.

 

Jos olet kiinnostunut ostamaan tai myymään tämän kiinteistön, soita 088-9272454 (Punnipa) tai lisää linjatunnus: punnipa29.

Napsauta tai napauta tätä saadaksesi lisää kuvia ja tietoja kiinteistöportaalistamme.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/