16-vuotias brittipoika löytyi kuolleena Thaimaan metsästä, thaimaalainen tyttöystävä kadonnut

KUVA: Siam Rath

Lampang -

Brittiläinen teini on löydetty kuolleena päähaavoineen metsästä Lampangin maakunnassa Pohjois-Thaimaassa. Myös hänen tyttöystävänsä, joka lähti hänen kanssaan moottoripyöräilemään, katosi.

Paikallinen poliisi raportoi sunnuntaiaamuna 16. toukokuuta kuolleen teini-ikäinen Ben, 7, löydettiin lehdosta Ban Thanin alueella.

Brittiläinen uhri, jolla on thaimaalainen äiti ja joka kasvatti suurelta osin Thaimaassa, lähti lauantaina moottoripyöräilemään thaimaalaisen tyttöystävänsä Yamin, myös 16, kanssa kotikaupungissaan Lampangissa lauantaina, mutta ei palannut kotiin.

Hänen ruumiinsa löysi töissä ollut roskankerääjä sunnuntaiaamuna.

Poliisi eversti Sittisak Singtongla, Mae Than poliisin komentaja, kertoi Thaimaan tiedotusvälineille: "Asema sai ilmoituksen klo 10.15, että aluskasvillista löydettiin kuollut henkilö."

Tarkastettuaan Benin ruumiin viranomaiset havaitsivat, ettei hänen puhelinta ja käteistä ollut mukana. Hänet löydettiin selkä puuta vasten yllään musta pitkähihainen T-paita ja farkut.

Poliisi kertoi, että ruumis on viety paikalliseen sairaalaan ruumiinavaukseen.

Myös uhrin tyttöystävä katosi, ja poliisi etsii häntä.

– Etsimme parhaillaan uhrin lähellä olevia henkilöitä, mukaan lukien hänen naiskumppaninsa. Hän on avainhenkilö tässä tapauksessa, koska hän on viimeinen henkilö, joka näkee hänet elossa", eversti Sittisak sanoi.

Kadonneen tytön vanhempien kerrottiin "pyytäneen" mediaa auttamaan tyttärensä löytämisessä.

Poliisi sanoi, että he eivät sulje pois motiiveja, jotka vaihtelevat mahdollisesta rakkaussuhteesta, henkilökohtaisesta konfliktista, työkiistasta ja ryöstöstä.

Benin äiti Ooy Taota kertoi poliisille, että hänen poikansa oli hyvästellyt häntä lauantai-iltana ja sanoi, että hän "menee töihin ystävien kanssa", mutta hän ei antanut hänelle enempää yksityiskohtia.

Benin ystävät ottivat hänen Facebook-tilinsä jättääkseen kunnianosoituksen hänelle.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.