RCA Entertainment Venue Bangkokissa saattaa kadota päättyneen vuokrasopimuksen vuoksi

KUVA: Hotel.com

Bangkok -

RCA-viihdekeskus Bangkokissa, suosittu yöelämän kohde niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa, on epävarmassa tulevaisuudessa, sillä sen vuokrasopimus Thaimaan valtion rautatien (SRT) kanssa päättyy pian.

62-rain maa Bangkokin Huai Khwangin alueella, jolla tapahtumapaikka sijaitsee, on tällä hetkellä vuokrattu Narai Ruampipat Companylle 30 vuodeksi. Vuokrasopimus kuitenkin päättyi lokakuussa 2022, ja SRT on tarjonnut vain tilapäistä yhden vuoden vuokrasopimusta arvioidessaan uuden vuokrasopimuksen tarjouksia.

RCA, joka tunnetaan virallisesti nimellä Royal City Avenue, on Rama IX Roadin ja Phetchaburi Roadin välissä oleva tieosuus, jota reunustavat baareja, yökerhoja ja ravintoloita. Se on ollut suosittu yöelämän kohde vuosikymmeniä, ja se houkuttelee sekä paikallisia että turisteja vilkkaalla ilmapiirillään ja eloisilla viihdemahdollisuuksilla.

SRT:n johtajan Nirut Maneepanin mukaan SRT suunnittelee ottavansa takaisin maa-alueen ja yhdistävänsä sen yhdeksi tontiksi kehittääkseen uuden hankkeen, joka on sopusoinnussa alueen muuttuvan maiseman kanssa.

"Maa-alue huutokaupataan, kun vuokrasopimuksen jatkaminen päättyy. Sitten se yhdistetään yhdeksi tontiksi vuokra-arvon nostamiseksi”, hän kertoi thaimaalaiselle medialle.

RCA on ollut tärkeä maamerkki Bangkokin yöelämälle, ja sen mahdollinen katoaminen tulee hyvin todennäköisesti tuntemaan monet ihmiset, mukaan lukien ulkomaalaiset turistit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.