Pattayan poliisi varoittaa alkoholimyynnistä tiettyjen vaalien viikonloppuisin

Pattaya -

Pattayan lainvalvontaviranomaiset seurasivat tarkasti alkoholin myyntiä Thaimaan ennakkoäänestyksessä 7. toukokuuta.

Näin on myös ensi viikonloppuna yleisten vaalien aikana alkoholikiellolla lauantaina 6. toukokuuta klo 13 ja sunnuntaina 6. toukokuuta klo 14.

Pattayan poliisi tarkasti eilen 8. toukokuuta kello 30 aikoihin monia viihdepaikkoja ja ravintoloita muistuttaakseen toimijoita voimassa olevasta alkoholin myyntikiellosta.
Kielto otettiin käyttöön ihmisten juomisen ja päihtymisen estämiseksi käynnissä olevan ennakkoäänestyksen aikana, joka kesti tänään 6. klo 7 asti.


Poliisi kertoi The Pattaya Newsille, että rikollisia uhkaa 10,000 XNUMX bahtin sakko tai kuuden kuukauden vankeustuomio tai molemmat.
Thaimaan parlamenttivaalien päivämääräksi on asetettu 14. toukokuuta, ja saman kiellon odotetaan olevan voimassa kuten mainittu.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta kanssamme napsauttamalla häntä

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.