Pattayan pelastajat vangitsevat Pythonin sen jälkeen, kun se söi kissan

Pattaya -

Nelimetrinen python jäi kiinni tekoon sen jälkeen, kun se nielaisi pattayalaisen asunnon kulkureitin. Sawang Boriboonin pelastajilla kesti melkein puoli tuntia vangita jättiläinen pedon.

Asunnon talonmies, joka pyysi Pattaya News -lehteä olemaan paljastamatta nimeään, ilmoitti pitkän pythonin järkyttävästä löydöstä Sawang Boriboonin pelastajille kello 1 aamulla tänään, 7. toukokuuta.

Pelastajat saapuivat asuntoon Banglamungin alueella Nakluan osa-alueella ja löysivät 4 metriä pitkän pythonin käpertyneenä vesisäiliön viereen.

Sen vatsa näytti pullistuneelta, mikä sai pelastajat uskomaan, että se saattoi juuri syödä jotain, jonka he arvelivat saaneen olla onneton kissanpentu, koska ne olivat yleisiä alueella.

Käärmeenpyörittäjät käyttivät sitten lähes puoli tuntia käärmeen vangitsemiseen vahingoittamatta sitä. He kertoivat The Pattaya Newsille vapauttavansa pythonin luontoon kaukana asuinalueelta.

Asunnon talonmies kiitti pelastajia hyväsydämisestä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.