Pattayan Elite Gym and Fitness valmistautuu Grand Open -laajennukseen tällä viikolla

Valmistaudu lisäämään kuntoilurutiiniasi Elite Fitnessissä, Pattayan paras kuntosali paranee entisestään!

Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa kuntosalimme suuresta laajennustapahtumasta, jossa esittelemme uusia tilojamme ja palveluitamme, jotka vievät harjoittelusi uudelle tasolle.

Viimeisen vuoden ajan kuntosalimme on ollut Pattayan kuntoilun harrastajien suosikkipaikka. Huippuluokan laitteistomme, huippuluokan kouluttajamme ja vieraanvarainen ilmapiirimme ovat tehneet meistä suosikin niin paikallisten kuin vierailijoidenkin keskuudessa.

Ja nyt laajentumisemme myötä olemme valmiita tarjoamaan jäsenillemme entistä enemmän.

Avajaistapahtumassamme pääset tutustumaan uusiin tiloihin omakohtaisesti. Olemme lisänneet lisää harjoitusalueita, mukaan lukien erillisen tilan toiminnalliselle harjoittelulle ja eeppisen alueen uudelle Cross fit -hullulle.

Mutta ei siinä vielä kaikki – esittelemme myös uusia palveluita, jotka tehostavat kuntoilumatkaasi. Onko sinulla vaikeuksia löytää kehosi tarvitsemia lisäravinteita, no… Olemme avanneet kuntosalille myymälän proteiini- ja lisäravinnetarpeillesi.

Laajenemisen avajaisten kunniaksi olemme suunnitelleet päivän, joka on täynnä toimintaa, lahjoja ja kilpailuja. Valmentajamme johtavat ryhmäliikuntatunteja koko päivän. Arvomme myös palkintoja, mukaan lukien jäsenyydet, henkilökohtaiset treenit ja kuntoiluvälineet.

Merkitse siis kalenteriisi 13. toukokuuta 5-7 tänä lauantaina ja liity kanssamme kuntoilu-, hauskanpito- ja yhteisön rakentamispäivään. Olitpa kokenut kuntosalikävijä tai vasta aloittava, meillä on jokaiselle jotakin. Älä missaa tätä jännittävää virstanpylvästä kuntosalimme historiassa – emme malta odottaa, että näemme sinut siellä!

Saat ohjeita napauttamalla tai napsauttamalla tätä.

Edellinen on Pattayan Elite Gym and Fitnessin sponsoroitu viesti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/