Maailman terveysjärjestö lopettaa maailmanlaajuisen Covid-19-hätätilan

Maailman uutiset-

COVID-19:n leviäminen ei ole enää maailmanlaajuinen kansanterveyshätä, Maailman terveysjärjestö sanoi perjantaina 5 yöaikaan Bangkokissa, Thaimaassa.

"Pandemia on ollut laskevassa trendissä yli vuoden ajan, kun väestön immuniteetti on lisääntynyt rokotuksista ja tartunnoista, kuolleisuus on laskenut ja terveysjärjestelmiin kohdistuva paine on helpottunut", WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus sanoi tiedotusvälineiden lehdistötilaisuudessa Genevessä. .

Covid-19-pandemiahätätilanne koki kirjaimellisesti vuosia kestäneiden yritysten sulkemisia, rajoituksia, sulkemisia ja vaikeuksia miljoonille Thaimaassa, erityisesti matkailualalle, josta TPN Median kotimarkkinat Pattaya, Thaimaa ovat riippuvaisia ​​yli 90 prosentista sen BKT:sta.

Thaimaa lopetti kaikki Covid-19-rajoituksensa vuoden 2022 puolivälissä, mutta vielä nytkin, pitkälle 2023, monet thaimaalaiset käyttävät edelleen kasvonaamioita ja Covid oli viimeksi keskustelun aihe mediassa huhtikuussa sen jälkeen, kun Songkran, thaimaalainen uusivuosi houkutteli. miljoonia juhlia vesitaisteluilla, konserteilla, juhlilla ja festivaaleilla.

Songkran oli peruttu kolmeksi vuodeksi peräkkäin paitsi perinteisten ja uskonnollisten toimien osalta, mikä maksoi Thaimaan taloudelle miljardeja. Rajat suljettiin karanteeneista ja rajoituksista vähennettynä periaatteessa kahdeksi vuodeksi, mikä tuhosi Thaimaan leipä- ja voimatkailualan. Kun Covid on vihdoin taustapeilissä, Thaimaan talous jatkaa elpymistä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/