PÄIVITYS: Raivostunut italialainen mies ei puhu marihuanaa, vaan kristallimetsiä, sanoo Pattayan poliisi

Pattaya -

Italialainen mies, joka heitti jääkaapin Pattaya-hotellin parvekkeelta, oli poliisin mukaan itse asiassa täynnä kristallimetallia, ei marihuanaa, kuten hän oli väittänyt.

Ensin edellinen tarinamme:

Italialainen mies, jonka epäillään nauttineen marihuanaa, heitti useita esineitä, kuten jääkaapin, ihmisiä kohti hänen parvekkeensa alla Pattayalla. Mies ei onneksi loukannut ketään.

Nyt päivitykseemme:

Epäilty, 43-vuotias Italian kansalainen, teki positiivisen kristallimeth-testin paikallisessa sairaalassa Pattayalla, koska poliisi ei aluksi pystynyt havaitsemaan marihuana-ainetta hänen elimistöstään.

Ennen testiä mies syytti tuhoaan Charlie Place -hotellin parvekkeella Pattayan Soi Buakhaossa marihuanasta ja väitti, että se sai hänet hallusinaatioon, että joku yritti vahingoittaa häntä.

Voi olla kuva 9 ihmisestä ja teksti, jossa lukee "SUBWAY SUBWAY SUBWAY"

Antonio heitti toisen kerroksen parvekkeen alla kadulla olevia ihmisiä kohti useita esineitä, mukaan lukien suuren jääkaapin. Onneksi vain yksi moottoripyörä vaurioitui, eikä kukaan loukkaantunut.

Häntä syytetään huumeista ja ilkivallasta.

Thaimaan tiedotusvälineiden mukaan mies oli erittäin yhteistyöhaluinen koko oikeusprosessin ajan. Hän jopa väitti, että joku laittoi kristallimettiä hänen veteensä ja antoi sen hänelle juoda.

Poliisi on kuitenkin erittäin skeptinen miehen tarinan suhteen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.