Pattaya isännöi Charity Loma Runia rannalla syyskuussa

Pattaya -

Pattaya isännöi hyväntekeväisyysjärjestöä Loma Run on The Beach syyskuussa lahjoittaakseen HHN Foundation for Thai Children -säätiölle ja auttaakseen Pattayan sairaalan taloudellisesti vaikeuksissa olevia potilaita.

Pattayan virkamiehet apulaispormestari Kritsana Bunsawatin ja Loma Runin järjestäjien johdolla tapasivat eilen, 3. toukokuuta, keskustellakseen tapahtuman valmisteluista.

Loma Run on The Beach 2023 (9. painos) on hyväntekeväisyyskävelytapahtuma, joka järjestetään Jomtien Beachillä Pattaya Cityssä sunnuntaina 24. syyskuuta klo 04-45.

Tapahtuman järjestää Loma Run Järjestäjät yhteistyössä HHN Foundation for Thai Children ja Pattaya Cityn kanssa. Tapahtuma tarjoaa osallistujille kolme kilpailua, ja kaikki tuotot lahjoitetaan HHN-säätiölle ja Pattayan sairaalan pienituloisille potilaille.

Kolme etäisyyttä sisältävät:

  1. 21 kilometriä (Haft Marathon)
  2. 10 kilometriä (minimaraton)
  3. 5 kilometriä (Fun Run)

Kritsana kertoi tapahtuman järjestäjille, että Jomtien Beachillä tehdään toukokuun lopussa tierakennustyöt, jotka voivat vaikuttaa 10 kilometrin matkaan. Tästä syystä tapahtuman järjestäjien on ehkä löydettävä uusi sopiva reitti jatkaakseen tässä kategoriassa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.