Aseita käyttävät murtovarkaat ryöstävät kiinalaisia ​​turisteja Pattayassa, yksi epäilty pidätettiin

Pattaya -

Naamioituneet murtovarkaat murtautuivat kiinalaisten turistien taloon Pattayassa heilutellen tuliaseita ja varastivat arvoesineitä ennen pakenemista. Poliisi on toistaiseksi pidättänyt yhden kolmesta epäillystä.

Varkaudesta ilmoitettiin Pattayan poliisille varhain keskiviikkoaamuna 3. toukokuuta. Poliisit ryntäsivät paikalle Pattaya Muang Mai Villageen Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella löytääkseen kolme kiinalaista uhria: Wang Zhijun, 35, Lin Xuerui, 27, ja Gu Junjie, 37 , shokin tilassa asunnossa.

Uhreja kuulusteltuaan poliisit saivat tietää, että kolme naamioitunutta rosvoa murtautui heidän tiloihinsa 3. toukokuuta pienten tuntien aikana. He heiluttelivat aseita, sidoivat jokaisen uhrin kädet ja jalat langalla ja uhkasivat uhreja luovuttamaan omaisuutensa.

Ryöstö kesti noin 15 minuuttia, ja ryöstäjät lähtivät liikkeelle 170,000 207,400 bahtia käteisellä, neljällä matkapuhelimella, yhdellä iPadilla, kolmella rannekellolla, yhdellä kultasormuksella ja mustalla Honda City -sedanilla. Lisäksi tekijät pakottivat Wangin siirtämään XNUMX XNUMX bahtia pankkitililtään ja poistivat mukanaan myös talon valvontakamerapalvelimen.

Uhrien mukaan epäillyt puhuivat thaimaata. He pakenivat mustalla Ford-sedanilla ja uhrin varastetulla mustalla Honda City sedanilla, poistuen uhrin kylästä ja kääntyen vasemmalle Jomtien Second Roadille. Poliisi uskoi, että ryöstäjät olivat huolellisesti suunnitelleet rikoksen etukäteen.

Pattayan poliisi alkoi jäljittää uhrin varastetun ajoneuvon GPS-polkua ja havaitsi myöhemmin, että se oli hylätty syvään metsään Nong Ta Uan Roadin varressa Banglamungin piirin Pongin osa-alueella Chonburissa. Tarkastuksessa rikolliset olivat polttaneet ja hävittäneet auton kauko-ohjaimen ja pakenneet.

Poliisi meni tutkimaan toista paikkaa Khao Mai Kaeon osa-alueella ja löysi mustan Isuzu D-Max -lava-auton, jonka he uskoivat kuuluvan epäillyille. Sen rekisterikilvet oli poistettu sekä edestä että takaa.

Viimeisimpien raporttien mukaan poliisi sai kiinni yhden epäillyistä, 28-vuotiaan thaimaalaisen Chai Chanachain. Hänet löydettiin piiloutumasta huoneesta Nern Pran osa-alueella Mueangin alueella, Rayongin maakunnassa, yhdessä kahden muun rikoskumppanin kanssa, jotka kuulemma ampuivat laukauksia poliiseja kohti ja onnistuivat pakenemaan.

Poliisi kuulustelee herra Chaita. Hänen pakenevien rikoskumppaninsa odotetaan saatavan pian kiinni, poliisi sanoi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.