Kymmenet ihmiset loukkaantuivat Krabin matkustajabussi-onnettomuudessa

Krabi -

Kuljettaja loukkaantui ja 43 matkustajaa selvisi hengissä bussin törmättyä sähköpylvääseen Klong Tomin alueella.

Krabi Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (1.st) heille ilmoitettiin, että bussi oli törmännyt sähköpylvääseen Petch Kasem Roadilla South Klong Tomin alueella.

Silminnäkijöiden mukaan lava-auto törmäsi linja-auton eteen. Linja-auton kuljettaja vältti törmäyksen ennen kuin törmäsi sähköpylvääseen.

Bussi oli matkalla Satunista Phuketiin. Matkustajia oli 42 ja bussin miehistö. Kuljettaja sai keskivammat ja 33 muuta lieviä vammoja. Heidät vietiin läheisiin sairaaloihin.

Thaimaan poliisi ei julkistanut onnettomuuteen osallistuneiden nimiä, ja oli epäselvää, nostetaanko välittömiä syytteitä.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme, jonka omistaa emoyhtiömme TPN Media.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/