Pyjamassa pukeutunut nainen varastaa moottoripyörän Pattayalla

Pattaya -

Turvakamera tallensi naisen varastamassa moottoripyörää Pattayan kodista. Nainen käytti pyjamaa rikkoessaan lakia.

Pattayalaisen talon CCTV-kamera tallensi pitkän ja pörröisen naisen kävelemässä kyseisen kiinteistön edessä noin kello 10 eilen 1. toukokuuta. Nainen hiipi sitten taloon ja raahasi sieltä valkoisen Honda Scoopy I -moottoripyörän, jonka omistaa thaimaalaisen talon omistaja Chaiya Sisamarn, 32.

Mr. Chaiya teki ilmoituksen Pattayan poliisiasemalle. Hän kertoi The Pattaya Newsille, että hän yleensä lukitsi moottoripyöränsä ohjaustangon, mutta valitettavasti unohti tehdä sen tapahtumapäivänä.

Poliisi oli saanut uhrilta CCTV-materiaalia ja tutki tapausta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.