Chonburi Golf Caddy kuoli kaksoistörmäyksessä, johon osallistui brittikuljettaja

KUVA: ข่าวคนชล

Chonburi -

Kuljettajaa ajanut thaimaalainen nainen kuoli traagisesti, kun brittikuljettaja ajoi hänen moottoripyöränsä perään. Törmäyksen seurauksena nainen kaatui tielle, jossa hän törmäsi toisen ajoneuvon alle ja kuoli.

Uhri, Ms. Pornwalai Boonpok, 37, caddy, ajoi ystävänsä moottoripyörän, neiti Arunwan Wannawong, 39, selässä, kun heidän kerrotaan osuvan selkään valkoisesta MG-sedanista.

Kaksi naista lensivät pois ajoneuvostaan ​​törmäyksestä ja laskeutuivat tielle, missä Pornwalai valitettavasti törmäsi ohi kulkevaan lava-autoon. Hänet todettiin kuolleeksi vakaviin päävammoihinsa onnettomuuspaikalla Sukhumvit Roadilla, joka saapui Pattayaan Na Jomtienin osa-alueella, Sattahipin alueella, Chonburissa.

KUVA: ข่าวคนชล

Traagisesta onnettomuudesta ilmoitettiin Na Jomtienin poliisille kello 8 30. huhtikuuta. Ms Arunwan, uhrin ystävä, sai myös ei-kuolemaan johtavia vammoja ja hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Poliisi tunnisti vain 64-vuotiaan Britannian kansalaisuuden olevan sedanin kuljettajan, joka päätti uhrit. He paljastivat myös kuolleeseen uhriin törmänneen lava-auton kuljettajan henkilöllisyyden Sommai Klinpiromina, 38, thaimaalaisena.

KUVA: ข่าวคนชล

Mr. Sommai väitti, että Christopher päätti uhrien ajoneuvon perään ja sai heidät putoamaan hänen kaistalleen. Hän sanoi, ettei pystynyt jarruttamaan ja törmäsi uhriin, mikä tappoi tämän.

Brittikuljettajan lausunnosta ei raportoitu.

Poliisi tutki tapausta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.