Pattaya isännöi edullisia festivaaleja ja markkinoita Pattaya School 8:ssa

Pattaya -

Pattaya City isännöi parhaillaan perinteistä kohtuuhintaisten tuotteiden markkinaparatiisia, joka toivottaa tervetulleeksi työpäivän tänään, 1.–7. toukokuuta.

Markkinat ovat ostosparatiisi edullisille tavaroille, kuten vaatteille, leluille, päivittäisille tuotteille ja tietysti tonnille makeisia ja paikallisia ruokia. Siellä on myös kaikenlaisia ​​hauskoja ajoja, joista vierailijat voivat nauttia uskomattoman alhaisilla kustannuksilla, kuten maailmanpyörä, puhallettava leikkipaikka, Music Express tai ilmapallo- ja tikkapelit.

Videokierros markkinoilla on täällä.

Kauppapaikka sijaitsee osoitteessa Pattaya School 8 South Pattaya Roadilla lähellä Walking Streetiä ja Wat Chaita vastapäätä, ja se on avoinna klo 5–4 joka päivä tästä päivästä 7. toukokuuta. Se on hieno tapahtuma tukea pienituloisia kotitalouksia ja hankkia kotisi varastoon edulliseen hintaan.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.