Suurin kansainvälinen Pride-tapahtuma Pattayassa kesäkuussa

KUVA: CircuitFestivalAsia 6

Pattaya -

Suurin kansainvälinen homotapahtuma saapuu Pattayaan Thaimaahan tarjoamaan äärimmäisen homotanssifestivaalin pakopaikan neljällä massiivisella bileellä.

Aasian suurimpien bileiden – WHITE PARTY BANGKOK & S2O Songkran Music Festivalin – luojat ovat tehneet yhteistyötä maailman suurimman kansainvälisen homotapahtuman Circuit Festival Barcelonan tuottajien kanssa tuottaakseen mittasuhteiltaan eeppisen juhlan; Circuit Festival Aasiassa.

Bileet jatkuvat yleensä perjantaista 23. kesäkuuta sunnuntaihin 25. kesäkuuta, ja niissä esiintyvät maailmankuulut vierailevat DJ:t piirimaailmasta, kuumimmat GoGot Aasiasta ja Euroopasta sekä seksikkäimmät kaverit ympäri maailmaa, valmiina juhliin.

Aikaisempia tapahtumia ovat olleet Pervert, AfterSun, Meat Market ja La Leche. Katso tämä verkkosivusto jos olet kiinnostunut liittymään!

Samana viikonloppuna järjestetään myös Pattaya Pride -festivaali ja kuuluisa paraati, joka tuo kaupunkiin kymmeniä tuhansia osallistujia ja vierailijoita, sekä viikonloppuna kabareeesityksiä, konsertteja, kulttuurinäyttelyitä ja tapahtumia.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.