Amerikkalainen koomikkotähti Conan O'Brien nauttii ajastaan ​​Thaimaassa

Kansallinen -

Tunnettu amerikkalainen koomikko Conan O'Brien kuvaa parhaillaan tulevia lähetyksiään Bangkokissa, Thaimaassa. Hän näytti nauttivan ajastaan ​​kovasti, mistä ovat osoituksena hänen säännölliset twiittinsä hänen viimeaikaisista seikkailuistaan, joihin kuuluu muun muassa Muay Thain kokeileminen, perinteisten vaatteiden pukeminen ja jopa skorpionien syöminen.

Viime tiistaina O'Brien kokeili eksoottista skorpionivälipalaa Thaimaassa, mikä ei itse asiassa ollut hänen ensimmäinen kerta, kun hän twiittasi, että thaimaalainen skorpioni on "Paljon parempi kuin skorpioni, jonka saan Glendale Galleriassa".

Entinen myöhäisillan talk-show-isäntä jakoi myös kuvia, joissa hän oli pukeutunut täysin seremonialliseen thaimaalaiseen asuun ja uppoutumassa täysin Muay Thai -istuntoon. Hänen tekstinsä kuului: "Minun täytyy rekisteröidä jalkani Bangkokin poliisiasemalla."

Vaikka Late Night with Conan O'Brien, joka esitettiin vuosina 1993–2009, on hänen tunnetuin teoksensa, 60-vuotias kuuluisa koomikko nautti myös suuresta menestyksestä matkaohjelmassaan Conan Without Borders. Vuosina 2015–2019 hän matkusti eri kohteisiin, kuten Kuubaan, Armeniaan, Qatariin, Haitiin ja Grönlantiin kuvaamaan esitystään.

Esitys pysähtyi Covidin aikana.

Tällä hetkellä O'Brienin päätehtävä on Team Coco, tuotantoyhtiö, joka hallinnoi hänen podcastejaan ja digitaalista sisältöään hänen laajalta uraltaan. Hänen Thaimaassa kuvattujen materiaaliensa lähetysaikataulusta tai alustasta ei ole vielä päivitystä, mutta O'Brienin on nähty tarkastelemassa materiaalia tiiminsä kanssa Workpoint Studiosilla Bangkokissa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.