Take Care Kids -hyväntekeväisyyskävely Pattayasta Phuketiin jatkuu

Pattaya-

  Käsittelimme aiemmin tässä kuussa hämmästyttävä hyväntekeväisyyskävely, jota James Lee Valentine, "Wild Wolf", on menossa Take Care Kids -säätiölle.

Se kävely on jatkunut ja Villi susi saapui Bangkokiin!

Kuuden päivän kovan kävelyn jälkeen (lämpö ja tieolosuhteet) James Lee Valentine saapui Bangkokiin. Valitettavasti ensimmäiset rakkulat heidän jaloissaan alkoivat kiusata hänen jalkojaan. Eilen oli lepopäivä ja sitten hän jatkaa matkaa Hua Hiniin.

Take Care Kids tukee Jamesia tässä poikkeuksellisessa seikkailussa, joka, muistakaa, sai alkunsa tarkoituksena kerätä varoja Take Care Kids Thailand Foundation -perhekodin rakentamiseen.

Voit tukea Jamesin yritystä lahjoittamalla QR-koodinsa tai Pay Pal -palvelun kautta Take Care Kids Foundationin Facebook-sivulla TÄÄLLÄ sekä seurata hänen päivittäistä vaellustaan.

 Lahjoituksia voi tehdä myös mm Take Care Kids Thailand Foundation -tili osoitteessa Kasikorn Pankkitili numero 584-2-05272-8 tai käyttämällä alla olevaa QR-koodiamme.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/