PÄIVITYS: Vain yksi vesiskootteri osallistui 8-vuotiaan lapsen ja vesiskootterin kuolemaan Pattayassa

Pattaya -

Pattayalainen vanhempi meriupseeri vahvisti, että 8-vuotiaan pojan ja 35-vuotiaan vesiskootterin kaksoiskuolemaan oli osallisena vain yksi vesiskootteri, toisin kuin alustavat tiedot, joiden mukaan oli toinenkin vesiskootteri, jota oli kuljettanut intialaisen näköinen mies mukana.

Ensin edellinen tarinamme:

8-vuotias lapsi loukkaantui vakavasti, kun hänen vesiskootterinsa ratsastaja hukkui Pattayan meressä törmättyä toiseen vesiskootteriin.

Nyt päivitykseemme:

Hukkumisesta selvinnyt ja sairaalaan joutunut 8-vuotias poika menehtyi myöhemmin paikallisessa sairaalassa vakaviin vammoihinsa. Pattayan merenkulkutoimiston johtajan Ekkarat Khantharon mukaan hänen kerrotaan istuneen kuljettajan, Mr. Pornsuwan Phumnokin edessä, joka näytti hänelle ajamista.

Herra Pornsuwan oli antanut pelastusliivinsä pojalle. Vesiskootteri joutui aaltojen alle ja kaatui, mikä vaati Mr. Pornsuwanin hengen hukkumisesta.

Alustavien tietojen mukaan uhrin vesiskootteri törmäsi toiseen vesiskootteriin, jota kuljetti tapauksen jälkeen rannalta paennut intialainen ulkonäkö. Ekkarat kuitenkin vahvisti, että vain yksi vesiskootteri oli mukana tarkastettuaan CCTV-tallenteet ympäri rantaa ja kuulusteltuaan edelleen vesiskootterin omistajaa.

Thaimaan tiedotusvälineet kertoivat, että kuolleen pojan isovanhemmat palkkasivat vesiskootterin kuljettamaan hänet kyydille hintaan 500 bahtia. Sitten ne joutuivat aaltojen alle ja kaatui kello 8 noin 30 metrin päässä rannasta.

Yleensä vesiskootteripalvelut tulisi keskeyttää klo 6 onnettomuuksien välttämiseksi, kuten merenkulkuministeriö on säätänyt, mutta tietyt toimijat rikkoivat usein määräystä.

Vesiskootterin tunnistamattomalta omistajalta löydettiin myös kaksi luvatonta vesiskootteria, mukaan lukien kuolleen ratsastajan kuljettama ja hukkuneen pojan pelastamiseen käytetty vesiskootteri. Hänelle määrättiin 20,000 10,000 bahtin sakko (XNUMX XNUMX per kone).

On epäselvää, mitä muita oikeustoimia poliisi ryhtyisi omistajaa vastaan.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.