8-vuotias lapsi loukkaantui vakavasti, vesiskootteri hukkui kahden vesiskootterin törmättyä Pattayanmerellä

Pattaya -

8-vuotias lapsi loukkaantui vakavasti, kun hänen vesiskootterinsa ratsastaja hukkui Pattayan meressä törmättyä toiseen vesiskootteriin.

Sawang Boriboon -pelastajat ryntäsivät onnettomuuspaikalle Pattaya Beachille Walking Streetin edustalle noin kello 8:24 eilen, XNUMX. huhtikuuta, saatuaan ilmoituksen vesiskootterien törmäyksestä.

Pelastusryhmä löysi rannalta 8-vuotiaan lapsen, joka makasi reagoimattomana, ja hänellä oli murtuma leuka ja leuka. Kambodžalainen laupias samarialainen oli pelastanut pojan, kun hän putosi mereen sen jälkeen, kun hänen vesiskootterinsa törmäsi toiseen seurueeseen. Hänellä oli yllään pelastusliivi ja hän selvisi hukkumisesta.

Lapsi sai pelastajilta hengenpelastavan elvytyksen ennen kuin hänet kuljetettiin lähimpään sairaalaan. Tämän jälkeen pelastajat sukelsivat mereen pelastamaan vesiskootterin kuljettajan, 35-vuotiaan Pornsuwan Phumnokin, joka myös putosi mereen noin 15 metrin päässä rannasta. Miehellä ei kuitenkaan ollut yllään pelastusliiviä.

Puolen tunnin kuluttua miehen ruumis löydettiin meren pohjasta. Pelastusryhmä sai hänen ruumiinsa talteen, julisti hänet kuolleeksi rannalla ja kuljetti hänet paikalliseen sairaalaan.

Pattaya News haastatteli tapauksesta thaimaalaista rannalla kävijää ja todistajaa, joka antoi vain etunimensä, Mr. Nattaphon, ja sai tietää, että kaksi uhria ratsastivat vesiskootterilla törmäessään toiseen vesiskootteriin, jolloin heidät sinkoutui vesiskootteriin. meri.

Koska hänellä oli yllään pelastusliivi, törmäyksestä kaatunut lapsi ei hukkunut, vaan onnettomuutta nähnyt kambodžalainen vesiskootteri pelasti hänet. Herra Pornsuwan kuitenkin upposi mereen, koska hänellä ei ollut pelastusliiviä.

Pattayan poliisi kertoi myöhemmin The Pattaya Newsille, että toinen onnettomuuteen osallistunut vesiskootteri oli ulkomaalainen, jonka kerrottiin olevan Intian kansalaisuus. Hän pakeni rannalta onnettomuuden jälkeen ja on edelleen vapaana lehdistön ajan.

Viranomaiset tarkistavat CCTV-kuvaa ympäri rantaa löytääkseen hänet.

Jäi epäselväksi, miksi vesiskoottereita ajettiin hyvin pimeän jälkeen ilman kunnollista valaistusta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.