Pattaya Taekwondo Championship on virallisesti päättynyt

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Pattaya päätti virallisesti Pattaya Open International Taekwondo Championship 2023 -turnauksen lauantaina 22. huhtikuuta.

Kilpailu järjestettiin yhteistyössä Pattaya Cityn ja eteläkorealaisen Gyeong-gi-do Taekwondo Associationin kanssa. Se oli neljäs peräkkäinen vuosi Pattayalla järjestetyssä mestaruusturnauksessa.

Tapahtuman tavoitteena oli kehittää taekwondo-taitoja Pattayan ja lähialueen nuorisourheilijoiden keskuudessa. Yli 1,200 6 urheilijaa kuudesta maasta osallistui kilpailuun, joka sisälsi useita luokkia. Kilpailu houkutteli menestyksekkäästi lukuisia innostuneita katsojia ja edisti alueen matkailua esitellen Pattayaa urheilukaupunkina ja urheilumatkailun kohteena Thaimaan matkailuviranomaisen edistämänä.

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.