Pattaya Taekwondo Championship on virallisesti päättynyt

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Pattaya päätti virallisesti Pattaya Open International Taekwondo Championship 2023 -turnauksen lauantaina 22. huhtikuuta.

Kilpailu järjestettiin yhteistyössä Pattaya Cityn ja eteläkorealaisen Gyeong-gi-do Taekwondo Associationin kanssa. Se oli neljäs peräkkäinen vuosi Pattayalla järjestetyssä mestaruusturnauksessa.

Tapahtuman tavoitteena oli kehittää taekwondo-taitoja Pattayan ja lähialueen nuorisourheilijoiden keskuudessa. Yli 1,200 6 urheilijaa kuudesta maasta osallistui kilpailuun, joka sisälsi useita luokkia. Kilpailu houkutteli menestyksekkäästi lukuisia innostuneita katsojia ja edisti alueen matkailua esitellen Pattayaa urheilukaupunkina ja urheilumatkailun kohteena Thaimaan matkailuviranomaisen edistämänä.

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.