Kotimaan thaimaalaisia ​​turisteja väitetään huijanneen väärennettyjen huviloiden vuokrauspalvelun toimesta Pattayalla

Pattaya -

Monet kotimaiset thaimaalaiset turistit huijasivat väitetysti kymmenistä tuhansista bahteista Pattayan allashuvilan väärennetyn Facebook-sivun kautta.

Achiraya Malarat, 27-vuotias thaimaalainen Khon Kaenin maakunnasta kotoisin oleva turisti, otti yhteyttä The Pattaya Newsiin paljastaakseen uima-allashuvilan ylläpitäjäksi naamioituneen huijarin Facebookissa. Hän sanoi 18. huhtikuuta, että hän ja hänen perheensä halusivat käydä Pattayassa tauko ja Pattayan kuuluisalle Wan Lai Songkran -festivaalille, joten hän otti yhteyttä Facebook-sivuun nimeltä "Pool Villa Pattaya by Kanda" varatakseen huvilan.Koska sivulla oli paljon seuraajia, rouva Achiraya uskoi sen olevan laillinen ja siirsi sivulle talletuksen, jonka oli tarkoitus kattaa 16,900 22 bahtia kotivakuutuksen. Rahan siirron onnistumisen jälkeen Facebook-sivu oli offline-tilassa yli puolet. päivä. Rouva Achiraya kertoi yrittäneensä soittaa sivulle antamansa puhelinnumeron kautta, mutta hän huomasi, että numeroon ei saatu yhteyttä. Tämän seurauksena rouva Achiraya odotti, kunnes hän lopulta sai sivulta varausviestin, jossa kerrottiin, että saapuessaan majoituksessa hänen tulee soittaa henkilölle nimeltä "Paa Meaw" ja liitteenä oleva puhelinnumero. Huhtikuun 18. päivänä rouva Achiraya ja hänen 12 hengen suurperhe vieraili allashuvilassa osoitteessa Soi Jomtien XNUMX ja hämmentyi, kun huvila operaattori kertoi, että hänet oli huijattu väärennetyn Facebook-sivun kautta. Tuntematon operaattori kertoi uhrille, että tämä huvila oli täynnä joka päivä, ja jos hän halusi varata sen, hänen oli tehtävä se kuukautta etukäteen. Järkyttynyt totuudesta, Rouva Achiraya otti yhteyttä Paa Meawiin, eikä ole yllätys, että henkilöön ei saatu yhteyttä. Sitten hän otti yhteyttä Facebook-sivulle ja hänet estettiin välittömästi.Huvilan ylläpitäjä kertoi rouva Achirayalle, että Facebook-sivu käytti huvilan valokuvia ihmisten huijaamiseen ja että hänen pitäisi tehdä ilmoitus poliisille. Uhri vieraili sitten Pattayan poliisiasemalla ja poliisit käskivät tehdä ilmoituksen poliisille. asemalle kotikaupungissaan helpompaa kuulustelua varten. Uhri kehotti Pattayan poliisia osoittamaan enemmän ponnisteluja hänen ahdingonsa ratkaisemiseksi, koska se voisi mahdollisesti pilata Pattayan maineen.-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.