Together Festival Bangkokissa lisää uusia nimiä heidän 10-vuotisjuhlaan

Alesso, Boys Noize, Eric Prydz, Galantis, Imanbek, NGHTMRE otsikko

Together Festival juhlii upeaa 10. painostaan ​​puskurivalikoimalla 4. ja 5. toukokuuta 2023 Bitec Convention Centerissä. Maailmankuulut pääesiintyjät mukaan lukien
Main Stagen tähdet ovat Alesso, Boys Noize, Eric Prydz, Galantis, Imanbek, Jonas Blue, Kream, NGHTMRE, Slander, Trivecta ja Monstercat Stage Adventure Clubissa, Dirtyphonics, Kompany, Koven, Muzz, Ookay, Spag Heddy ja Wooli. Hanki lippusi nyt osoitteessa www.togetherfestival.net.
 
Tämä elektronisen musiikin ihmeellinen juhla on alueen huippuluokan ja laajin. Together Festival on johtanut tietä viimeisen vuosikymmenen ajan tämän maailman ulkopuolisella tuotannolla ja huippuluokan kokoonpanoilla, jotka tarjoavat jotain, mitä ei löydy mistään muualta. Kaikki tapahtuu Bangkokin kansainvälisessä kauppa- ja messukeskuksessa, valtavassa tilassa, joka muuttuu musiikilliseksi ihmemaaksi kahdella eeppisellä näyttämöllä.
Aisteja stimuloivat valoshowt, eeppiset äänijärjestelmät ja minipuhallustuotanto ovat laajassa mittakaavassa Tighter Festivalilla, ja juuri se on auttanut erottumaan joukosta viimeisen vuosikymmenen aikana. Aiemmin Snoop Doggin, Axwell ^ Ingrosson, Armin van Buurinin ja Hardwellin kaltaiset ovat kaikki soittaneet, ja tänä vuonna Thaimaan johtava festivaali menee paremmin kuin koskaan.
Pryda-levy-yhtiön päällikkö Eric Prydz tekee kauan odotetun Thaimaan debyyttinsä ja tuo mukanaan tunnepitoisen sekoituksensa housea ja teknoa, kun taas ruotsalainen supertähti Alesso soittaa samoin kuin listan kärjessä brittiläinen sensaatio Jonas Blue sekä Slander ja Nghtmre luodakseen todellisen poikkileikkauksen EDM:stä. soi muun muassa Boys Noizen, Adventure Clubin, Galantisin, Imanbekin ja Trivectan rinnalla. The Second Stagea isännöi Monster Cat, joka tekee nämä kaksi väistämätöntä päivää Adventure Clubin, Dirtyphonicsin, Kompanyn, Kovenin, Muzzin, Ookayn, Spag Heddyn ja Woolin kanssa.
Lähtölaskenta jatkuu varmasti historialliseen 10. Together Festival -tapahtumaan. Hanki lippusi nyt ennen kuin ne myydään loppuun klo www.togetherfestival.net.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/