End Cigarette Smoke Thailand mainitsee Englannin suunnitelman jakaa ilmaisia ​​höyrystyssarjoja miljoonan tupakoijan lopettamiseksi.

Iso-Britannia/Thaimaa-

 The End Cigarette Smoke Thailand (ECST) -ryhmä mainitsi Englannin aloitteen jakaa ilmaisia ​​höyrystyssarjoja ja piti sitä tehokkaana tapana pelastaa tupakoitsijoiden henkiä ja estää lapsia pääsemästä sähkösavukkeisiin.

Tämä tapahtui sen jälkeen, kun Englanti ilmoitti suunnitelmastaan ​​jakaa 45 miljoonaa puntaa vaping kit -jakelukampanjaan, jonka tarkoituksena on vähentää maan tupakointia. Lisäksi 3 miljoonaa puntaa varattiin ponnisteluihin alaikäisille sähkösavukkeita myyvien liikkeiden hillitsemiseksi. Samaan aikaan Thaimaassa e-savukkeet ovat edelleen kiellettyjä, mikä ajaa tuotteen pimeille markkinoille ja sääntelemättömään käyttöön.

ECST toivoo, että uusi hallitus vuoden 2023 vaaleista harkitsee vakavasti e-savukepolitiikkaa laillistaakseen höyrystyksen ja pitääkseen e-savukkeet poissa alaikäisten käsistä.

Asa Saligupta, End Cigarette Smoke Thailand (ECST) -ryhmän ja Facebook-sivun "Mitä ovat e-savukkeet?", jolla on yli 100,000 45 seuraajaa, edustaja, sanoi, että "Sähkösavukkeet ovat laillisia Englannissa, mikä mahdollistaa sen hallitusta määräämään toimenpiteitä ja panemaan tehokkaasti täytäntöön alaikäisten suojelemista koskevat määräykset. Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus aikoo jakaa 1.921 miljoonaa puntaa (noin 3 miljardia bahtia) ilmaiseen höyrypakkauskampanjaan maan tupakoinnin vähentämiseksi ja vielä 127 miljoonaa puntaa (noin 18 miljoonaa bahtia) höyryjä myyvien kauppojen hillitsemiseen. alle XNUMX-vuotiaat nuoret.â€

Toimenpide tuli ilmi, kun Ison-Britannian terveysministeri ilmoitti, että yli miljoonalle ihmiselle tarjotaan ilmaisia ​​höyrystyssarjoja kannustamaan heitä luopumaan haitallisista tavanomaisista savukkeista ja siirtymään sähkösavukkeisiin.

Hanke, jota kutsutaan nimellä "Swap to Stop", maksaa 45 miljoonaa puntaa. Hallitus on sitoutunut saamaan Englannin tupakoinnin alle 5 prosenttiin vuoteen 2030 mennessä. Terveysministeri korosti, että kauppojen on varmistettava, että sähkösavukkeiden ostaja on vähintään 18-vuotias, ja ilmoitti "laittomien höyryjen valvontaryhmän" perustamisesta. , joka voi käyttää valtaa sulkea sähkösavukkeita laittomasti myyvät kaupat. Ryhmä tekee tarkastuksia eri puolilla maata sekä tekee koeostoksia lähi- ja vesiliikkeissä. Se myös antaa ohjeita siitä, kuinka varmistetaan, että kaupat noudattavat lakeja.

“Sillä välin Thaimaassa sähkötupakka on ollut kiellettyä kahdeksana peräkkäisenä vuotena; tupakointiaste on kuitenkin edelleen noin 17.4 % ja se on tuskin vähentynyt. Kiellon väitetään olevan alaikäisiä suojeleva toimenpide, mutta sähkösavukkeiden myynti ja käyttö on ilmeistä ja arkipäivää. Lapset pääsevät helposti käsiksi sähkösavukkeisiin verkkokanavien kautta ilman säännöksiä tai tarkastuksia. Huolimatta laajalle levinneistä uutisista, joiden mukaan sähkösavukkeet ovat yhtä haitallisia kuin perinteiset savukkeet, niiden suosio on kasvanut tasaisesti. Tämä osoittaa, että lakisääteinen toimenpide niiden kieltämiseksi on epäonnistunut koko ajan”, Asa lisäsi.

Toinen ECST:n edustaja Maris Karanyawat lisäsi, että "Terveysjärjestelmään vaikuttavia tekijöitä tutkiva ja kansanterveyslainsäädännön täytäntöönpanon valvontaa käsittelevä alakomitea julkaisi raportin, joka perustuu kattavaan tutkimukseen ja kaikkien sähkösavukkeeseen osallistuvien ryhmien mielipiteisiin. ongelma. Raportissa ehdotetaan, että Thaimaan pitäisi poistaa sähkösavukkeiden kielto, jotta niitä voidaan valvoa asianmukaisesti vuoden 2017 tupakkatuotteiden valvontalain kautta. Tämä ratkaisu ratkaisee ongelman tehokkaasti sen ytimessä ja tuottaa lisää tuloja maalle. Toivomme, että kun saamme uuden hallituksen, e-savukkeiden laillistaminen toteutetaan vakavasti ja Thaimaan sähkötupakkapolitiikka vastaa paremmin kansainvälisiä käytäntöjä ja tieteellistä näyttöä. Vain silloin voimme vähentää tupakoitsijoiden terveyteen kohdistuvia haitallisia vaikutuksia ja suojella lapsia.â€

“Marraskuussa WHO:n tupakoinnin torjuntaa koskevan puitesopimuksen sopimuspuolten konferenssin 10. istunto pidetään Panamassa. Toivomme, että thaimaalaiset edustajat ottavat huomioon kansanterveyskomitean raportin, jossa suositellaan, että tupakan haittojen vähentämistä koskeva lähestymistapa kehitetään uusien tieteellisten todisteiden perusteella, jotka osoittavat, että sähkösavukkeita tulisi valvoa eri tavalla kuin palavia savukkeita, koska ne ovat erilaisia ​​haitallisia vaikutuksia. Tällä varmistetaan, että 9.9 miljoonaa thaimaalaista on vähemmän alttiina myrkyllisille kemikaaleille.” Maris päätti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/