Pattayan pormestari juhlii Kong Khao -festivaalia Nakluassa

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches juhli Kong Khao (riisi) -festivaalia Nakluassa torstaina 20. huhtikuuta.

Kong Khao -seremonia on paikallinen perinne, jota pidetään Chonburin maakunnassa Thaimaassa. Se on rituaali, jossa kunnioitetaan ja haetaan siunauksia suojelusenheiltä, ​​jumaluuksilta ja pyhiltä olennoilta, kuten Chao Pa Chao Khaolta (vuoren henki), Phra Mae Kong Kalta (riisin jumalatar) ja muilta suojaavilta hengiltä, varmistaakseen paikallisyhteisön hyvinvoinnin ja turvallisuuden.

Poramase johti Kong Khaon avajaisseremoniaa klo 6 Nong Yai -yhteisössä Nakluassa. Sitten hän osallistui ansioiden tekemiseen osoittaakseen kunnioitusta edellä mainituille hengille toivoen, että se ylläpitäisi rauhaa alueella.

Tapahtuman kohokohta "Phi Pha" eli metsähenkiparaati sai yleisössä paljon naurua ja iloa. Näitä metsähenkien meikkejä käyttäneet ihmiset kävelivät kulkueessa ja keräsivät kylän heille valmistamia makeita ja suolaisia ​​herkkuja, jotka lisäsivät tapahtuman juhlavaa ja iloista tunnelmaa.

Tapahtuma järjestetään Songkranin, thaimaalaisen uudenvuoden jälkeen, joka uusi vuosi, ja siihen osallistuu satoja, mutta enimmäkseen paikallisia asukkaita vastaan ​​turisteja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.