Thaimaan matkailuyritykset vaativat selkeämpää selitystä kiistanalaisesta matkailumaksusta

Kansallinen -

Kesäkuusta syyskuuhun siirretty 300 bahtin matkailumaksu saa thaimaalaisten matkailualan toimijoiden arvostelun selkeydestä.

Matkailu- ja urheiluministeriö on lykännyt veron määräämistä ulkomaalaisille lentäjille, koska lentoyhtiöt eivät voi tehdä eroa ulkomaisten matkailijoiden, thaimaalaisten ja ulkomaalaisten välillä. Viivästyminen johtuu siitä, että lentoyhtiöt ovat väittäneet, että säännöksiä on sovellettava tasapuolisesti kaikkiin matkustajiin, mutta matkailuministeriö ei halua, että matkailumaksu koskee tietyntyyppisiä ulkomaalaisia ​​ja Thaimaan kansalaisia.

Samaan aikaan Bhummikitti Ruktaengam, Phuket Tourist Associationin neuvoa-antava puheenjohtaja, vaati, että maksun lykkäystä tulisi soveltaa myös maalta ja mereltä saapuviin tuloihin johdonmukaisuuden vuoksi.

Hän neuvoi, että matkailuministeriön tulisi perustaa uusi organisaatio, joka käsittelee erityisesti kaikkien ulkomaalaisten saapuvien maksujen perimistä kuljetusmuodosta riippumatta sen sijaan, että se rasittaisi lentoyhtiöitä.

Bhummikitti kuitenkin ilmaisi tukensa uudelle maksulle ja totesi, että se edistäisi Thaimaan matkailukohteiden ja -yhteisöjen kehitystä sekä kattaisi tiettyjen ulkomaisten matkailijoiden sairaanhoitokulut julkisissa sairaaloissa, jotka ovat olleet yli 10 miljoonaa bahtia. vuosittain.

Hän huomautti myös, että maksu saattaa vaikuttaa rajat ylittäviin vierailijoihin, kuten Songkhlan maakunnan malesialaismatkailijoihin, jotka matkustavat usein Thaimaahan joka kuukausi viikonloppulomille.

Thaimaan hotelliliiton puheenjohtaja Marisa Sukosol Nunbhakdi sanoi, että maksun käyttöönoton viivästyminen helpottaisi matkailijoita nousevien matkakustannusten keskellä.

Hän ei kuitenkaan hyväksynyt joitakin ehdotuksia, joiden mukaan hotellien tulisi auttaa maksujen perimisessä, koska Thaimaassa on edelleen lukuisia rekisteröimättömiä hotelleja, joiden operaattorit eivät välttämättä noudata samoja sääntöjä vierailleen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.