Rolling Loud Suuri matkailumenestys Pattayalla, Thaimaassa, useilla tasoilla

Pattaya, Thaimaa-

Viime viikonloppuna tiimimme pääsi vierailemaan kaikkien aikojen ensimmäisellä Rolling Loud Thailandilla, maailman suurimmalla kiertueella hiphop-festivaalilla, ja on turvallista sanoa, että olimme aidosti vaikuttuneita.

Olemme kuvanneet tapahtumaa sosiaalisessa mediassa ja useissa videoissa, kuten tämä, joka auttoi näyttämään joitain tapahtuman näkymiä ja ääniä, mutta halusin käyttää tätä artikkelia korostaakseen muutamia asioita, joita monet muut tapahtuman arvioineet eivät todennäköisesti tee.

Ennen kuin käsittelemme joitain havaintojamme, Jos haluat vain yhteenvedon tapahtumasta ja esiintyjistä yleisesti, voit napsauttaa tätä artikkelia varten. Tämä artikkeli ja valokuvat keskittyvät enemmän tapahtumaan kokonaisvaltaisesta näkökulmasta, ja siinä on monia kuvia alueesta ja nähtävyyksistä.

Ensinnäkin tapahtuma ei rajoittunut vain Rolling Loud Thailand -tapahtumaan. Esimerkiksi tapahtumapaikka, Legend Siam, järjesti onnistuneen Guinnessin ennätysyrityksen festivaalin alussa, mikä oli loistava tapa aloittaa se. Käsittelimme tätä ja meillä on myös video, kuten täällä näkyy.

Toiseksi tapahtuma pidettiin Thaimaan kuuluisan Songkran-festivaalin aikana, joka on thaimaalainen uusivuosi ja joka tunnetaan myös vesifestivaalina. Pattayalle tämä on luultavasti suurin kaupungin vuosittainen juhla, ja se on itse asiassa pidempi kuin muualla Thaimaassa, koska se päättyi juuri eilen, 19. huhtikuuta. Käsittelimme Pattayan Songkranin kokonaisuudessaan täällä, ja viikon mittainen tapahtuma on tärkein syy, miksi syvällinen yhteenveto Rolling Loudista on todennäköisesti hieman myöhemmin kuin jotkut muut tiedotusvälineet.

Running Rolling Loud Thailand Songkranin aikana oli loistavaa, sillä festivaali houkuttelee monia kansainvälisiä turisteja ja se oli myös ensimmäinen Songkran, jossa oli maailmankuuluja vesitaisteluita ja joka salli viihdetapahtumat vuodesta 2019 lähtien. Tämä johtui tiukoista Covid-19-säännöistä viime vuosien aikana. jossa Songkran pelkistettiin vain perinteisiin ja uskonnollisiin toimintoihin ja kiellettiin konsertit, paraatit, vesitaistelut, festivaalit jne.

Pattaya, yksi maailman tunnetuimmista matkailukohteista ja kuuluisa sekä monipuolisista matkailukohteistaan ​​että yöelämästään, on taloutensa osalta lähes täysin riippuvainen matkailusta. Covid-19 tuhosi kaupungin jättäen sen entisen itsensä kuoren ja kymmenet tuhannet ilman työtä. Kovimpien pandemian rajoitusten aikana saattoi nähdä tuhansia asukkaita ruokajonoissa Bali Hain laiturilla ja muilla alueilla, jotka etsivät hyväntekeväisyyttä, kun heidän toimeentulonsa suljettiin ja rajat suljettiin periaatteessa turisteilta.

TPN Media, The Pattaya Newsin emoyhtiö, joutuu kiittämään Rolling Loudin järjestäjiä Pattayan valinnasta tähän arvostettuun tapahtumaan ja toivoo todella, että se on jatkossakin jokavuotinen perinne Songkranin aikana ja pysyvä koti Aasiassa.

Tapahtuma, kuten todettiin, ensimmäinen todellinen Songkran vuoden 2019 jälkeen, auttoi todella ilmoittamaan maailmalle, että Pattaya on palannut ja tervetuloa turisteille ja kasvaa vain vahvemmaksi ja suuremmaksi tästä pisteestä. 2022 oli asteittainen toipumisen vuosi, mutta toistaiseksi 2023 näyttää olevan vuosi, jolloin Pattaya todella siirtyy eteenpäin vuosien tuhoisten Covid-rajoitusten jälkeen.

Rolling Loudilla oli valtava positiivinen vaikutus koko Pattayaan. Jännitys oli käsinkosketeltavaa, kun julkkiksia ja kuuluisia esiintyjiä nähtiin ympäri kaupunkia juhlimassa kuuluisissa Pattayan yökerhoissa, kuten 808 ja Republic. Lil Uzi Vert jopa kokeili joitain skorpioneja Walking Streetillä. Kuuluisia julkkiksia lensi ympäri Aasiaa osallistumaan tapahtumaan, kuten tämä tapahtuma, joka herätti suurta vilinää sosiaalisessa mediassa.

Monille taiteilijoille tämä oli heidän ensimmäinen kerta Thaimaassa, ja jotkut, kuten Cardi B, huusivat kokemuksesta ja siitä, kuinka kaunis maa oli. Toiset, kuten Dababy, Blueface ja Offset, osuivat Pattayan maailmankuuluun yöelämän alueeseen ja klubeihin Walking Streetillä ja viihtyivät kaikkien raporttien mukaan.

Varsinaisessa tapahtumassa oli runsaasti edustusta kaikkialta Aasiasta, ja toimittajamme huomasivat monia osallistujia Japanista, Malesiasta, Kiinasta, Koreasta ja muista. Kohokohta oli myös eri puolilta maailmaa esiintyvien taiteilijoiden monipuolinen edustus. Tietenkin Thaimaan suurimmat hip hop -artistit, kuten Milli, Youngohm, F Hero ja monet muut osallistuivat Millin kanssa erityiseen kohokohtaan, kun hän lahjoitti täyden mangon onnekkaalle joukon jäsenelle.

Mitä tulee varsinaiseen tapahtumaan, henkilökuntamme on osallistunut kymmeniin suuriin festivaaleihin Pattayalla vuosien varrella, ja tämä ei ollut vain suurin, vaan myös parhaiten järjestetty. Aina on tietysti parantamisen varaa, lisää sukkula- ja kuljetusvaihtoehtoja on katsottava tuleville vuosille, mutta tapahtuman kokonaisjärjestely ja henkilökunnan ammattitaito oli loistava.

Tapahtuman turvallisuuteen on kiinnitettävä erityishuuto. Muita Thaimaan tapahtumia on vaivannut turvallisuussyytökset raskaasta kädestä, mutta Rolling Loudin henkilökunta oli kohteliasta, ammattitaitoista ja miellyttävää.

Yhteenvetona totean, että toivomme, että Rolling Loudin järjestäjät eivät valitse Pattayaa tuleville vuosille, vaan myös muut festivaalit ja tapahtumat valitsevat Pattayan, jolloin jo maailmankuulu matkailukohde tulee entistäkin tunnetummaksi maailmanlaajuisesti.

Hyvin tehty Rolling Loud, se oli hienoa aikaa. Kaikki valokuvat ja tekstitiedot Adam Judd, The Pattaya News.

VIP Loud Club
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/