Useat Songkran Revelers joutuvat laukkuvarkaiden uhreiksi Pattayassa

KUVA: มุมข่าวพัทยา

Pattaya -

Yli 18 Songkran-juhlailijaa teki ilmoituksen Pattayan poliisiasemalle sanoen, että varkaat olivat leikkaaneet heidän laukkunsa auki ja varastivat heidän omaisuutensa.

Huhtikuun 19. päivänä, Wan Lain juhlan aikana Pattayalla, 18 henkilöä, mukaan lukien ulkomaalaiset, teki ilmoituksen Pattayan poliisille.

He sanoivat, että varkaat olivat leikkaaneet heidän laukkunsa ja reppunsa auki heidän ollessaan mukana Wan Lai -toiminnassa Beach Roadilla.

KUVA: มุมข่าวพัทยา

Varkaat varastivat uhreilta useita tavaroita, kuten käteistä thai- ja ulkomaanvaluutoissa, älypuhelimia, luottokortteja ja tärkeitä asiakirjoja.

Uhrit sanoivat olevansa pettyneitä lainvalvontaviranomaisiin, koska he eivät kyenneet suojelemaan omaisuuttaan. He myös kehottivat poliisia ottamaan syylliset kiinni mahdollisimman pian sanoen, että tapaus oli pilannut Pattayan maineen turvallisena matkailukohteena.

Pattayan poliisi tutkii tapauksia ja tarkistaa CCTV-materiaalia löytääkseen epäillyt.

Yleisesti ottaen viranomaiset ovat kuitenkin pitäneet tämän vuoden Songkranin menestystä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.