Voimakkaat myrskyt syrjäyttävät yli tuhat perhettä Koillis-Thaimaassa

Koillis-Thaimaa -

Voimakkaat tuulet Songkranin aikana ovat vahingoittaneet yli 1,700 XNUMX perheen koteja Thaimaan koillisosassa.

Katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osasto eli DDPM raportoi, että 15. huhtikuuta alkaenth huhtikuun 17th oli myrskyjä ja voimakkaita tuulia, jotka iskivät moniin koillisprovinsseihin, jotka ovat Amnat Charoen, Surin, Chaiyaphum, Sakon Nakhon, Ubon Ratchathani, Udon Thani, Roi-et ja Kalasin.

Yli 30 aluetta, joissa on noin 1,700 XNUMX perhettä, on kärsinyt myrskystä, koska heidän talonsa vaurioituivat ja monet joutuivat siirtymään väliaikaisesti.

Myös Thaimaan eteläosat ovat kärsineet sunnuntain (16. huhtikuuta) myrskystä. Ainakin neljä ruumista löydettiin ja kuusi ihmistä on pelastettu sen jälkeen, kun monet paikalliset kalastusalukset kaatui Nakhon Si Thammaratissa viimeaikaisten voimakkaiden myrskyjen aikana.

DDPM:n avusta voidaan ilmoittaa numeroon 1784 Hotline 24 tuntia vuorokaudessa-

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/