17-vuotias tyttö tukehtui ja kuoli viemäriputkeen kerätessään simpukoita Rayongissa

KUVA: Naewna

Rayong -

17-vuotias tyttö menehtyi traagisesti, kun hän meni etsimään simpukoita pienestä viemäriputkesta ja tukehtui.

Tapaus sattui kello 2 eilen, 16. huhtikuuta, lähellä 36 Roadia Thap Ma:n osa-alueella Mueangin alueella Rayongin maakunnassa. Paikalliset pelastajat ryntäsivät paikalle, kun nainen soitti ja ilmoitti, että hänen tyttärensä oli ryöminyt viemäriputkeen etsimään simpukoita ja jäänyt kiinni.

Äiti, 37-vuotias rouva Chandra, jolla on vain yksi nimi ja joka on kambodžalainen työntekijä, tapasi pelastajat tapahtumapaikalla ja sanoi, että hänen tyttärensä ei tullut ulos viemäriputkesta neljännen ajon aikana kerätäkseen simpukoita. Teini, jonka nimeä ikänsä vuoksi salattiin, oli kerännyt simpukoita viemärijärjestelmästä koko aamun ja oli täyttänyt jo melkein kokonaisen sangon, mutta halusi tehdä viimeisen lenkin ennen kotiinpaluuta.

Rouva Chandra oli odottanut tyttäreään putken ulkopuolella.

Tyttö oli ollut loukussa myrskyviemärissä yli tunnin ennen pelastusryhmän saapumista.

Pelastusryhmä uskaltautui sokkeloiseen viemärijärjestelmään ja huomasi sen olevan yli 50 metriä pitkä. Kävittyään noin 35 metriä he törmäsivät tytön tajuttomaan ruumiiseen. Huolimatta yrityksistään pelastaa tyttö julistettiin kuolleeksi 35 minuutin pelastusoperaatioiden jälkeen.

Rouva Chandra pyörtyi, kun hänelle ilmoitettiin tyttärensä kohtalosta. Tytön ruumis kuljetettiin Rayongin sairaalaan ruumiinavausta varten.

Oli epäselvää, kuinka hän oli menehtynyt tunneliin, ja äitinsä mukaan tyttö ryömi säännöllisesti viemäriputkien läpi keräten simpukoita ja simpukoita ja oli kokenut alueen.

Pelastusryhmät kuitenkin uskovat, että nuori tyttö jäi kiinni viemärijärjestelmään tutustumisesta huolimatta ja tukehtui sitten. Pelastusryhmät varoittivat asukkaita tutkimasta myrskyviemäriä ja -putkia ja totesivat, että nämä alueet ovat liian vaarallisia etsiä ruokaa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.