Bert Elson, Pattayan Britannian kunniakonsuli, jää eläkkeelle

Seuraava viesti on Iso-Britannian suurlähetystöltä heidän sosiaalisen median sivuillaan:

Suurella kiitollisuudella ilmoitamme Pattayan kunniakonsulimme Bert Elson BEM:n jääneen eläkkeelle.

Bert on palvellut kunniakonsulina Pattayassa vuodesta 2013 ja on palvellut poikkeuksellisesti brittiläisiä Pattayalla virkakautensa aikana. Hän on työskennellyt väsymättä varmistaakseen Britannian kansalaisten turvallisuuden ja hyvinvoinnin Pattayassa ja on ollut keskeinen yhteyshenkilö Bangkokin konsulitiimille.

Sen lisäksi, että hän on antanut korvaamattoman panoksensa konsulitiimiin, Bert on myös ollut Pattayan brittiyhteisön omistautunut jäsen. Hänen työnsä Royal British Legionin kanssa on ollut todella erinomaista, ja hänen ponnistelunsa ovat vaikuttaneet merkittävästi monien alueella asuvien brittiläisten elämään.

Bertin väsymätöntä sitoutumista brittiyhteisöön ja hänen poikkeuksellista palveluaan brittiläisille Pattayalla tullaan kaipaamaan syvästi. Kiitämme Bertiä hänen erinomaisesta työpanoksestaan ​​ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää ansaitulla eläkkeellä.

Haluamme myös käyttää tilaisuutta hyväksemme ja ilmoittaa, että kunniakonsulin tehtävän hakuprosessi avautuu pian. Kannustamme kiinnostuneita ja päteviä henkilöitä hakemaan ja auttamaan jatkamaan tärkeää työtä brittiyhteisön palvelemiseksi Pattayassa.

Yhdistyneen kuningaskunnan suurlähetystön viestin loppu, Pattaya News Kommentit alla:

Pattaya News toivottaa Bertille hyvää ja turvallista eläkkeelle siirtymistä. Hän on auttanut tiimiämme lukuisissa tarinoissa ja Pattayalla vaikeuksissa olevia brittiläisiä, ja hänen ammattitaitoaan ja ystävällisyyttään kaipaa, mutta nyt hänellä on eläkkeellä nauttia. Hyvää eläkkeelle Bertille!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/