Thaimaan poliisi ja FBI pidättivät ulkomaisen pakolaisen petossyytteiden perusteella

Bangkok -

Thaimaan poliisi ja Federal Bureau of Investigation (FBI) pidättivät yhteistyössä saksalais-amerikkalaisen karkuun syytettynä petossyytteet Bangkokissa.

Epäilty tunnistettiin vain Mr. Larsiksi, 48-vuotiaaksi saksalais-amerikkalaisena, ja hänet pidätettiin tänään, 14. huhtikuuta, asuntohuoneistossa osoitteessa Soi Ladprao 10 Bangkokin Chatuchakin alueella.

Hänet pidätettiin 3. huhtikuuta annetulla pidätysmääräyksellä syytettynä petoksista ja rahanpesusta.

Raporttien mukaan FBI oli käynnistänyt operaation pidättääkseen nimettömän kuljetusyhtiön korkean tason johtajia Yhdysvalloissa, jotka olivat pettäneet yhtiöltä yli 52 miljoonaa dollaria viimeisen 10 vuoden aikana.

Viranomaiset pystyivät pidättämään 9 henkilöä, jotka piileskelivät eri paikoissa Yhdysvalloissa, ja jäljelle jäi vain Mr. Lars, etsintäkuulutettu johtaja, joka oli paennut Thaimaahan. FBI työskenteli sitten yhdessä Thaimaan poliisin kanssa, mikä johti viimeisen epäillyn pidätykseen tänään.

Aluksi herra Lars myönsi olevansa luvanvarainen henkilö. Bangkokin poliisi ilmoitti pidättävänsä hänet ja karkottavansa hänet takaisin Yhdysvaltoihin rangaistuksen vuoksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.