Legenda Siam Pattaya asetti uuden maailmanennätyksen thaimaalaisen tervehdyksen esittämisessä

Pattaya -

Legenda Siam Pattaya on tehnyt uuden Guinnessin maailmanennätyksen esittämällä yhdessä thaimaalaisen tervehdyksen (wai) ja sanomalla "Sawasdee (hei) Tervetuloa Thaimaahan" 500 osallistujan kanssa.

Katso video tästä hämmästyttävästä levystä napsauttamalla tätä.

Ennätys tehtiin virallisesti 12. huhtikuuta 2023 Legend Siam Pattayalla. Nusa Legend Siam Pattaya Co., Ltd:n presidentti rouva Siriya Thepcharoen kertoi The Pattaya Newsille, että tapahtuma oli osa "Thailand Showroom" -projektia, yritystä luoda kestävä yhteisö esittelemällä paikallista viisautta ja perinteitä jokaisesta maakunnasta. Thaimaa taiteen, kulttuurin, pukujen ja tuotteiden kautta.

Tämän tapahtuman tavoitteena oli edistää thaimaalaista kulttuuria ja tuotteita maailmanlaajuisesti, ja siinä esitellään Thaimaan 77 maakunnan parhaat puolet. Siihen sisältyi myös Guinnessin ennätysten rikkomisen seremonia, joka järjestettiin samanaikaisesti suurimmalle thaimaalaiselle perinteiselle wai'lle, johon osallistui yli 500 osallistujaa. Sen tarkoituksena oli osoittaa thaimaalaisen kulttuurin ainutlaatuisuus ja toivottaa vierailijat tervetulleiksi Thaimaahan.

Legenda Siam Pattaya isännöi parhaillaan myös Rolling Loud Thailand -tapahtumaa, huippuluokan hip-hop-musiikkia Pattayalla, joka kestää 15. huhtikuuta asti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.