Moottoripyöräilijän kuolemaan johtava onnettomuus merkitsee ensimmäistä uhria Chonburin Seitsemän vaarallisen päivän kampanjassa

KUVA: นักข่าว เมืองชล

Chonburi -

Thaimaalainen mies kaatui moottoripyöränsä ja menehtyi juotuaan olutta ystävien kanssa Chonburissa, mikä merkitsi ensimmäistä tapaturmaa maakunnan Seitsemän vaarallisen päivän tieturvallisuuskampanjassa.

Paikalliset pelastajat vastasivat liikenneonnettomuusilmoitukseen sillalla Bang Sain osa-alueella, Mueangin alueella, Chonburissa kello 03 eilen 40. huhtikuuta.

Thaimaalainen mies, joka tunnistettiin vain Mr. Yodpetchiksi, 22, löydettiin kuolleena moottoripyöränsä vierestä. Uhri sai kuolemaan johtavan päävamman. Veritahra ja hiukset löytyivät kiinni sillan betonikaiteista.

Chonburin poliisi epäili, että mies saattoi epäonnistua mutkissa ja kynsi moottoripyöränsä kaiteeseen ennen kuin hän löi päänsä. Poliisi otti sitten yhteyttä uhrin sisaruksen ystävään, joka sanoi, että uhri oli juuri juonut olutta hänen kanssaan ja lähtenyt kyydille.

Ystävä, joka pyysi tiedotusvälineitä olemaan paljastamatta hänen nimeään, kertoi kuulleensa pelastajien ajoneuvon sireenin ja oli järkyttynyt kuultuaan, että herra Yodpetch oli kaatunut moottoripyöräänsä ja menehtynyt.

Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat, että mies on Chonburin ensimmäinen uhri Songkran-festivaalin Seven Dangerous Days -liikenneturvallisuuskampanjassa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.