Pattayan poliisi käynnistää satunnaisia ​​yökerhotarkastuksia rauhan ylläpitämiseksi Songkranin aikana

Pattaya -

Pattayan poliisi etsi satunnaisesti useita yökerhoja viime yönä 11. huhtikuuta pitääkseen turistit turvassa ja saadakseen heidät tuntemaan olonsa turvalliseksi.

Klo 10 Pattayan poliisi poliisikapteeni Polin johdolla. Eversti Thanapong Phothi käynnisti yökerhotarkastukset vastauksena kansallisen poliisipäällikön käskyyn estää rikollinen toiminta Songkran-festivaalin Seitsemän vaarallisen päivän kampanjan aikana.

Operaation aikana poliisit etsivät yökerhoista laittomia aineita, aseita ja muuta salakuljetusta. He myös tarkastivat tilojen palo-uloskäynnit ja sammuttimet hätätilanteissa.

Tämän jälkeen virkamiehet suorittivat asiakkaiden henkilöllisyystarkastukset varmistaakseen heidän ikänsä ja varmistaakseen, ettei heillä ollut mukanaan kiellettyjä esineitä. Poliisi sanoi, että turistien tulisi pidättäytyä tekemästä kaikenlaista sopimatonta toimintaa, kuten muiden seksuaalista häirintää juhlien aikana.

Poliisi keskittyi myös paikkoihin, joissa on tarkoitus järjestää suuria Songkran-juhlia ja konsertteja kuuluisien julkkisten kanssa varmistaakseen, että he ovat valmiita suuriin väkijoukkoon ja että heillä on asianmukaiset varotoimet. Tämä oli yksi syy, miksi he tarkistivat paikat aikaisin, ennen kuin ne olivat liian täynnä varmistaakseen, että Songkran-tapahtumien suunnitelmat olivat kunnossa.

Haluatko oppia Songkran-vinkkejä? Katso videomme tästä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.